maanantai 1. joulukuuta 2008

Vapaapäivistä erimielisyyksiä

On joulu tulossa ja monet välipäivävapaat. Olen aikoja sitten suunnitellut, että pidän tämän vuoden pekkaset joulun ja loppiaisin välissä. Nyt se aiheutti närästystä työkaverissa. HALOO! Olen pitänyt talvilomia, kesälomia yms. joustamalla. He ovat saaneet pitää lomansa lastensa hiihtolomilla yms. Nyt en jousta. Miettisivät vähän! Joo, joo, kun sulla ei ole lapsia, niin sä voit joustaa. VOIH, kyllä niitä lapsia otettaisiin jos annettaisiin.
Viimeiset pari kesälomaa olen pitänyt syksyllä. Mulla on ollut aivan sama, kun ei ole lasten kesälomia ajateltavana. Ja tämä järjestely on näille lapsellisille sopinut paremmin kuin hyvin.

Maju ei ole enää kiltti, Maju on hyvin, hyvin tuhma.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pidä puolesi vaan on oikeus vapaapäiviin heilläkin, joilla lapsia ei ole ja myös he tarvitsevat välillä aikaa huilata!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Pingviini!

Toivottavasti et myy itseäsi ja lomatoivettasi työkavereillesi minkään mankumisen jälkeenkään. Jos et kykene pelkästeen sanomaan että haluat sen loman silloin, niin keksi jotain: remppaa, kynsi- tai katkaisuhoitoa, mummon katsomista, masentelua, parisuhdehuoltoa, kokeilunhalua, matka jne.

Saat kokemuksen itsestäsi toiveestasi kiinni pitäneenä ja siitä, että tuskin maailma kaatuu kenenkään kannalta, vaikka kenen tahansa roolit välillä vaihtuvatkin. Terveellistä itse kullekin välilä!

Iloisia jouluaskarteluja,

Hintsulapintsula

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, ole vain tuhma! Kukin vuorollaan!

Maju kirjoitti...

Juuh, yritän pitää puoleni näitten konkareitten joukossa, jotka ovat olleet täällä 14 vuotta kauemmin kuin minä.