tiistai 30. joulukuuta 2008

ALE-myynneissä tuli ravattua

Suomalaisesta puoleen hintaan ääriviivatarroja, tähtösiä ja erilaisia papereita.

Nämä löytyivät Kirjatorin laatikosta. Suurin osa menee keräilijä-kavereille. Pingviini-karhu -kortin pidän itse.

Disneyt ovat omaan kokoelmaani. Näitä minulla ei vielä olekaan.

Boordit löytyivät kirppikseltä, tähtöset Kirjatorilta.

Nyt ostin tuon "masiinan", ja kirjasimet siihen. Yksi sabluuna minulla onkin ennestään, mutta en ole pääsyt sitä kokeilemaan, kun en keksinyt, miten käyttäisin ilman tätä vehjettä. Saa nähdä, milloin testaan.

Kävin myös Anttilassa ja muissakin kaupoissa, mutta en ostanut mitään muuta tällä erää. Vaatteet eivät kiinnosta, kun kaapit pursuaa niitä... Eräässä lelukaupassa näin Carcassonnen lisäosia 13.90 hintaan, eli euron edullisemmin kuin Anttilassa... Loppiaisena on synttärini, ja seuraavana päivänä marssin tuohon kauppaan ostamaan ainakin yhden noista paketeista, itselleni synttärilahjaksi.

Toivelaulusarjasta nro 19 oli myös kolme euroa edullisempi Suomalaisessa kuin Euromarketissa, "vain" 29.90 (tms.). Katselin vähän tuota nuottikirjaa, ja siinä oli mm. "Raise me up" ja "Phantom Opera" (vai mikä se oli). Nuo kaksi olivat ainakin tuttuja. Tuosta nuottisarjasta ensimmäiset viisi kirjaa ovat parhaita, kun ovat täynnä tuttuja kappaleita, mutta nämä viimeisimmät ovat tulvillaan outoja/uusia kappaleita.

By the way, jäi joululaulut soittamatta tänä vuonna. Mistä ihmeestä saisin inspiksen alkaa taas pimputtelemaan pianoa?

Ei kommentteja: