tiistai 30. joulukuuta 2008

Oli parin päivän tauko...


Nyt on porukkaa ollut talossa joka päivä, eli en ole ehtinyt edes netissä roikkumaan taikka blogia päivittelemään. Tyttöjen kanssa väsäsimme yksi 500 palan palapelin. Minulla on ainakin 10 viidensadan palan palapeliä, ja olen odotellut sopivaa rakoa, että voisin edes joskus väsätä yhden. No, nyt oli hyvä sauma Tapaninpäivänä rustata moinen.

Lauantaina oli peli-ilta, iltapäivä klo 17 aloitettiin ja yöllä klo 02 lopeteltiin. Tuli pelattua Aliasta ja Carcassonnea. Tuo Carcassonne on minusta tällä hetkellä paras peli. Odotan saavani siihen joskus jatko-osia, sillä tällä hetkellä minulla on peruspaketti (kahteen kertaan, tosin).
Sunnuntaina eräs kaveri tuli pelaamaan puolelta päivin. Hakattiin Kimbleä, Skibboa, Carcassonnea, saunottiin... Mukavaa oli.

Eilen vein tytöt pois ja tänään olen kärsinyt migreenistä. Tunsin jo viime yönä nukkumaan mennessä, että päätä alkaa särkemään, ja sitä sitten särki. Aamulla otin keton, ei auttanut. Sitten panacodin, ei auttanut. Lopulta otin Ibumaxia, ja se vähän hiljensi jyskytystä. Sain itsestäni sen verran irti, että pyykkikone on laulanut ja kaupungilla käynyt postissa ja Aleissa.

Ei kommentteja: