perjantai 5. joulukuuta 2008

Mitä pingviinit syövät?

No, sukkia tietysti! Kaikilla on ongelma, mihin sukat katoavat. Joillakin pesukone syö ne, mutta meillä ne katoavat pingviinien ja ankkojen suihin. Niitä me aina syytämme, kun löytyy parittomia tai reikäisiä sukkia. Pitäähän niidenkin jostain sapustaa saada. Joskus ostetaan pingviineille salmiakkikaloja... Nekin katoavat jonnekin! Ja mitä ovat sitten nämä pölypallerot ja villakoirat sänkyn alla? No, näiden pingviinien ja ankkojen tuotoksia tietysti.

Kävimme tänään Fazerilla kahvilla, jossa käymme ehkä neljästi vuodessa. En ole sitten sunnuntain juonut kahvia, joten kahvihammasta pakotti. Istuimme eri paikassa kuin yleensä, koska ikkunapaikat oli viety. Istahdimme kupolin alle, siis katto oli kupera. Aika metka paikka se oli: parin pöydän päässä istui kolme kiinalaista (ei kuullostanut japanilta). Yksi heistä istui sellaisessa kohtaa, josta ääni katon kautta tuli minun korvaani todella lujaa. Tuntui siltä, kuin olkapäälläni olisi istunut kiinalainen puhumassa kovalla äänellä. Kun he lähtivät ja paikalle tuli pariskunta, mutta kumpikaan ei istahtanut tähän yhteen tuoliin, niin en ollenkaan kuullut, mistä he keskustelivat. En voi suositella istumaan tuon kupolin alle, jos aikoo keskustella arkaluontoisista asioista.

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Hmmm. Meillä ei ole pingviineitä (vai taipuuko se pingviinejä???) Mihin meidän sukat katoaa ja mistä ne hurjat pölypallot tulevat? :D