tiistai 2. joulukuuta 2008

Postimerkkini


Tässä on minun kaikki postimerkkialbumini. Aloitin merkkien keräilyn vuonna 1986, ja en enää kerää aktiivisesti. Otan vastaan, jos jostain päin tulee, mutta en enää ostele merkkejä. Näistä kootun tietojen avulla pääsin Simo Frangénin Maailman Ympäri -ohjelman kautta kaksi kertaa ns. maailman ympäri -reissuun (ainoana naisena, neljän miehen lisäksi). Tosin nämä kaksi reissua yhdistin yhdeksi reissuksi kahdelle. SQ suunnitteli, minä hankin liput "tyhmyydelläni". En tiennyt n. 3 viikon reissusta mitään, lentokentillä sain tietää seuraavan päämäärän.

Merkit ovat itsensä maksaneet, nyt mietin niiden lahjoittamista hyväntekeväisyyteen. Mitään kiirettä ei ole, joten on aikaa ottaa selvää sopiva taho. Huone, jossa albumit sijaitsevat, on sitten joskus, jos on, lastenhuone. Jos niin pääsisi joskus onnellisesti käymään...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau, aikamoinen määrä merkkejä!Suomen Lähetysseuran postimerkkihuutokaupat tiedätkin jo, ja olen myös kuullut, että SOS-lapsikylien hyväksi olisi joskus pidetty postimerkkihuutokauppa. Itse en kuitenkaan ole löytänyt sellaisesta tietoa.

Maju kirjoitti...

Kiitos vinkistä, otanpa selvää noista huutokaupoista.