tiistai 30. joulukuuta 2008

Paketti Koivunlehdeltä :-)


Tuli Koivunlehdeltä paketti! Ja kyljessä oli paljon leimaamattomia postimerkkejä.


Paketin sisältöä: Kaalimaankakara! Tämän kokoista en ole vielä nähnytkään. Puku on jo käynyt pesukoneessa, ja siitä tuli hieno. Tuollaista pingviiniperhettä minulla ei olekaan, ja Schleichtin figuuri on hyvä lisä kokoelmaan, sekä Smurffi raketin kera. Karvinen, karvinen!!! Jess!


Kaalimaankakara on aito: pyllyssä asiaankuuluva leima.


Pingviiniaiheisia tarroja ja kiva pikku-pussukka.


Kortteja joka lähtöön: katastrofipostikortti tulevuoren purkauksesta, ympyrän muotoinen kortti, 3D-kortti (!!!) ja todella kaunis jouluinen karttakortti. Alla vielä osa, en ihan kaikkea laita, muuten tulee postauksesta pitkä kuin nälääkävuosi.


Karviskortteja. Tässä oli uusia tuttavuuksia kokoelmaani.


Paljon Disneyn postikortteja. Ja jälleen monia uusia kokoelmaani.


Karttakortteja, jippii! Todella haluttuja myöskin :-)


Oululainen tuijotuskortti ja tarrakortteja.

Tässä vielä osa korteista. 3-D kortteja, puinen kortti, pyöreä kortti, Disney-aiheinen kortti, foliokortti (minkä kuvaaminen ei oikein onnistunut). Tuo mummomainen 3-D kortti oli tosi ovela. Kun korttia kääntelee, vinkkaa mummeli silmää. Pitkä oli tämä postaus!

Kiitos paljon yllätyspaketista Koivunlehdelle!!

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

:) sinähän olet mukavan laatikollisen tavaraa saanut. Joskus katselin omia (kiertäneitä) korttejani, mutta ei taida yhtään löytyä sinun keräilyaiheillasi.

koivunlehti kirjoitti...

Ole hyvä vain, tosi kiva, että oli sopivia! Arvaa muuten, kuumottiko niskaa, kun lähetin tuota pakettia? Asiamiespostiin (pieni R-kioski) taakseni kertyi vähitellen piiitkä jono, kun kielsin tarran käyttämisen ja halusin oikeita postimerkkejä. Kaiken lisäksi halusin mahdollisimman monenlaisia. Siinä kioskin tädit sitten liimasivat merkkejä ja laskivat välillä, joko niitä olisi riittävästi. Sitten taas liimattiin ja laskettiin... :D Kiitos, ystävällinen henkilökunta, ja anteeksi vain, jonottajat. Postimerkit ovat ainakin sata kertaa kauniimpia kuin mustavalkoiset tarrat!!