perjantai 13. maaliskuuta 2009

Mitä yllätyksiä posti toikaan!!!

Kauhee hulabaloo, kiire ja tehtävien tekoa. En ole ehtinyt kotona laittamaan mitään tavaroita paikoilleen, aamutokkurassa jää tavaroita ja tärkeitä papereita kotiin. Sitten niitä etsitään kissojen ja koirien kanssa ympäri maailmaa.

No, jotain hubihauskaakin tapahtui: Keskiviikkona SQ sanoi, että oli tullut paljon postia. Ensin haettiin postista 12 kilon paketti: lisää lautasia, vihdoinkin niitä 26 sentin lautasia Taika-kokoelmaani! Kotona istutti minut sohvalle katsomaan, mitä kaikkea on tullut. Otin päälimmäisen C65-kuoren käteeni. Sanoin, "tää kyl näyttää ihan spämmiltä, mainoskirjeeltä". Vieläpä Saksasta lähetetty ja koneleimattu. Ajattelin, että mitäköhän roskaa tulee näin vanhanaikaisen perinteisesti kirjekuoressa...
Ja mitä sieltä löytyikään:Siis konserttiliput Madonnan konserttiin Tallinnaan, ja SQ tahtonee mukaan! Olen käynyt silloin tällöin Lippupalvelun sivuilla katsomassa, jos olisi Suomen konserttiin A- tai B-alueelle edes yksi lippu itselleni myynnissä (ei oo eikä varmasti tulekaan). Huutonetissä kävin kuolaamassa ja kauhistelemassa hintoja. Olen maininnut aikaisempina vuosina, että kun Abbaa ei ole enkä sen konserttiin päässyt (ryhmä hajosi ennen kuin olin Abba-fani), niin jos Madonna tulee, sen konserttiin menen, vaikka maksaisi maltaita. No, näin vanhempana olen viisastunut, että en ala satasia lipusta maksamaan. Ajattelin, että katsotaan sitten konsertti kotisohvalla seinältä.


Eikä siinä vielä kaikki. Seuraavasta kuoresta löytyi hotellivaraus yhdeksi yöksi Tallinnaan, siis jäämme Tallinnaan yöksi konsertin jälkeen.
Kolmannessa kuoressa oli laivaliput Tallinnaan.
Neljännessä kuoressa oli konserttiliput Kraftwerkin konserttiin Hesaan. Sekin konsertti on elokuussa. Tiedossa siis konemusiikkia. 80-luvulla sain saksalaiselta kirjeystävältäni C-kasetillisen Kraftwerkin musiikkia, mutta missä lie kasetti tänä päivänä.

No jopa oli postia kerrakseen!

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

vau! On ollut loistava postipäivä! - vaihdetaanko, meille tuli tänään vaan laskuja...