sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Synttärilahjaksi pingu ja pelejä

Tässä on tämä kauraa syönyt Hoitopingu. Eli jos on kipeät hartiat, niin ei kun pingviini mikroon vähäksi aikaa ja sitten hartioille. Tällä kyllä tulee olemaan käyttöä, sillä mun pää särkee usein kuntosalin jälkeen (kun unohdan venytellä). Tämä on ainoa pingviini meillä, joka ei ole syönyt sukkia.

Tässä on 2 lahjaa, jotka sain: nuo pienemmät laatikot. Tuohon peruspakettiin (isoin paketti) lisäosat 1 ja 3. Kyllä peli nyt tuli jännemmäksi, kun lohikäärme tulee ja syö peltoukkelit. Paras peli aikoihin, tämä Carcassonne. Sain tuon peruspaketin vuosi sitten synttärilahjaksi, ja olin kuukautta aikaisemmin ostanut jo sellaisen kirpputorilta. No, onneksi nuo voi yhdistää ja pelata ISOA peliä.

Eilen lauantaina kävin lelukaupasta hakemassa ne loput osat. En osannut päättää, mitkä ostan, niin ostin kaikki 4 pakettia, kun kerran tarjouksessa olivat. Sain yhden paketin kaupan päälle, sen verran alennusta tuli. Mukava myyjä oli lelukaupan pitäjä. Olisi varmaan riittänyt juttua vaikka kuinka tästä pelistä, koska taisi olla myös peliin hurahtanut.

Nyt on niin iso peli, että ei enää mahdu pelaamaan pöydällä. On siirryttävä lattialle, jos ottaa kaikki osat mukaan.

Ei kommentteja: