tiistai 15. joulukuuta 2009

Punaisia joulukortteja

Yllä olevissa olen käyttänyt kirpputoreilta ostamaa materiaalia: Tuo tähti loistaa pimeässä, on siis ollut seinään liimattava tähti. Keskimmäisessä on käytetty jotain joulukoristetta. Pingviini on vähän hassu, kun huomasin, että olin laittanut sille myssyn liian syvälle päähän, jäi silmät piiloon. Onneksi on noita "varasilmiä". Edit: SQ kutsui tuota pingviiniä väyrys-pingviiniksi! Hah haa!!!

Tämä pingviini on nyt onnistunein tällä erää. Eli Sizzixin pingviinistanssi ja sillä pukin vaatteet. Oikeanpuoleisessa on nahkaa leikattu Sizzixin sydänstanssilla. Enkeli on repäisty jostain joulukoristeesta. Pohjan printtasin itse vaaleanpunaiselle paperille.

Ääriviivatarrat väritin geelikynillä (vasemman puoleinen kuusi), kirjaimet on tehty Sizzixin kirjasin-stripillä. Oikean puoleiseen korttiin liimasin virkattuja ympyröitä, joita löysin pussillisen kirpputorilta.

Vasemman puoleisessa kortissa on korkkinen mukinalunen, oikean puoleisessa punaiset tähdet on jälleen revitty jostain joulukoristeesta.

Vasemman puoleiseen olen liimannut huopasydämiä, oikean puoleinen pingviini on vähän hassu, kun laitoin tuollaiset "valesilmät".

Oikean puoleisessa on käytetty virkattua ympyrää ja musta kukkanen on jostain oviverhosta... Joko on kuumaliimapyssy hankittu?

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

hienoja! :) Omatekemä on aina paras kortti :)