tiistai 15. joulukuuta 2009

Askartelumateriaalia lisää


Ostin muutamia laatikollisia tällaisia hopeisia puupaloja, joissa metallitanko. Katkon tangon pois ja liimaan korttipohjaan. On ensi jouluksi tiedossa kivaa väsärtelyä.

Olikohan Koivunlehdellä linkki jonnekin sivustolle, jossa voi tilata ohjeet, miten tehdä sokeille lapsille koskettelukirjoja tms. Vois olla aika hyvä projekti sekin! Nyt kun on kuumaliimapyssy.

No, oletkos jo matkalla ostamaan kuumaliimapyssyä??! Mars mars, ei maksa paljoa. Jotain yli kolme euroa Tarjoustalosta. Ja muista, kun ostat liimapötkylöitä, niitä on erikokoisia: 8, 10, 11 ja 12 millin paksuisia. Ettei käy samalla lailla kuin minulle pari viikkoa sitten:

Menin ostamaan pyssyyn pötkilöitä, sitten kotona huomasin, että ovat liian ohuita (8 mm). Joten menin ostamaan isompia. Sitten kun huomasin kaupassa, että niitä on 10, 11 ja 12 millisiä, niin pidin varmempana sitä, että ostin toisen pyssyn 8 millisille, ja 11 millin pötkilöitä toiseen.

No, sit oli 2 pyssyä ja kahdenlaisia pötkylöitä, joilla liimata.

Eikä siinä vielä kaikki...

Liidelissä oli joku tarjous: sellainen "ammattilaispyssy", jossa teline, valutuskuppi, pari erilaista suutinta, ja toimii akulla, eli ei tartte sähköjohtoa varoa liimatessa, joten enkös ostanut salkun, ja ainakin 50 pötkelön paketin... Nyt on 3 "asetta", joilla ampua liimaa! No, huomenna illalla olisi taas askartelukekkerit luonani.

1 kommentti:

koivunlehti kirjoitti...

Juu, oli minulla, se on täällä, ellet vielä löytänyt: http://ykselama.vuodatus.net/page/hyvatasiat
Olen joskus selannut tehtyjä kirjoja netissä ja niiden tekeminen vaikuttaa hauskalta. Vaativalta kyllä myös!
Minustakin kuumaliimapyssy on käytännöllinen. Äskettäin hankin itselleni.