torstai 3. joulukuuta 2009

Omatekoisia kravaatteja

Englannin keskusteluryhmän kanssa menimme ravintolaan juhlimaan pikkujoulua. Minulle tuli kiirus väsätä jotain nasevaa, joten kun tiesin Paulin keräävän kravaatteja, tein hänelle äkkiä pahvisia sellaisia kuusi kappaletta. Punainen lätkä oikeanpuoleisessa on virkattu ympyrä O-kirjaimena. Olen ihastunut kuumaliimapistooliin, jolla voi liimata ihan mitä vaan, melkein.
Keskimmäiseen krakaan liimasin pyöreän pumpuli-kimalteleva-sellaisen pallon. Mietin, miten saisin krakat toimimaan yhdellä mekanismilla.

Vihdoinkin liimaa, jolla saa noi alumiinitähdet pysymään paperissa (vihreässä krakassa). Ne meinaa aina irrota, mutta ei kyllä enää. Ja onhan sitä jotain cluedotsejakin, joilla tähdet saa pysymään kiinni. Tavallisella liimalla ne ei pysy.

ONNEKSI olen tällainen kaikki-pitää-säästää -tyyppi, joten henkselin klipsi kävi hyvin. Henkselin leveään pidikkeeseen niittasin kiinni mustasta leveästä nauhasta (vanhasta pyöräilykypärästä) "kujan" kuminauhalle (vanhoista verkkareista). Kuminauha sitten kaulan ympäri. Kaikki pitää säästää, sitä ei koskaan tiedä, milloin mitäkin voi tarvita. Heh hee...

OUTSTANDING-sana on nyt monesti. Opin sen sanan viikko sitten, ja oikein laskin, kuinka monta kertaa Paul käytti sitä tunnilla (3 kertaa). Se on, niinku, Outstanding Christmas!


Annoimme myös aidon Marja Kurjen kravaatin, ja töissä väsäsin firmallemme joulupaperia, johon tietokoneella piirsin kuusen ja pingviinin tossuineen ja tonttulakkeineen. Kiva, kun joskus on tuollaisia kivojakin projekteja... Pomo itse ehdotti pingviiniä, kun näki mun työpisteen luona joulukuun kuvan pingukalenterissa... Kuvaan sen tänne jossain vaiheessa. Hän kuulemma näki itsensä siinä kuvassa.

3 kommenttia:

marelo kirjoitti...

oletko påostittanut aikusitenvaihtojen joulupaketin matkaan

koivunlehti kirjoitti...

Kravattisi ovat kiva pikkujouluidea!
Tekemäsi joulupaperikin on mukavan näköistä.

minä itse kirjoitti...

Paketti laitettu matkaan. terv. minä itse