maanantai 21. joulukuuta 2009

Kivaa! Joulu tulee!!!

Voi että, ku mie sit tykkään ku joulu tulla tupsahtaa!

Ja ihanaa, kun on LUNTA vihdoinkin! En tiedä, pitäisikö käydä kohta kokeilemassa latuja. En ole oikein varma vielä, missä on lähin latu, luultavasti ihan kilometrin sisällä.

Saimme joulukassin töissä. Viisi ihmistä 13:sta valitsi muuta kuin kinkun. En katso kassiin, en. Yritän säilyttää yllärinä ainakin kotia asti. Sitten täytyy kyllä vilkaista, jos on jotain jääkaappiin laitettavaa.

Olen kotona yhdelle pöydälle kerännyt joulupaketteja, mitä on tullut sieltä täältä. Ne avataan vasta Tapaninpäivänä, jolloin on meidän poppoon joulu. Me ajamme aattoaamuna Mikkeliin joulua viettämään serkkuni luokse, katsomaan perhe-joulua, sitten Tapanina takaisin, ja Apen kanssa "juhlimme" joulua. Eli syömme hyvin ja avaamme lahjat. Siinä se joulu sitten on.

Pitäisi käydä ulkona ottamassa kuvia, kun on tuota luntakin maassa. Viikonloppuna räpsin aika paljon kaikenlaisia kuvia pimeässä, joten osasta tuli aika mielenkiintoisia.

Ensi vuoden suunnitelmista tiedän sen verran, että 6.1., loppiaisena, syntymäpäivänäni, on joka vuotinen pelipäivä: Carcassonnea, Aliasta yms. pelaan ystävieni kanssa keittiön pöydän äärellä monta tuntia putkeen. Mikä mieluinen tapa viettää synttäreitä: pelaten!

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :D On tämä aika harjoittelemista puolin jos toisinkin!