tiistai 10. marraskuuta 2009

Terveiset messuilta

Terveiset Messukeskuksen messuilta viime viikonloppuna

Messuilla tuli hiukan osteltua: löysin hollantilaisia ihania Stroopfwoffels, jotain vohvelikeksejä. Ihastuin niihin Hollannissa käydessäni vuosia sitten. Olen niitä löytänyt terveyskaupasta, mutta nyt löysin messuilta. Piti heti ostaa neljä pakettia. Ne ovat toooosi hyviä!
Sitten löytyi pieniä piparimuotteja. Oikeastaan ne ovat savimuotteja, mutta ihan hyvin niistä voi tehdä pipareita. Sitten löytyi Bailey's kahvia ja kynttiläaihioita, joita voi laittaa veteen.

Minä löysin korvalaput SQ:lle synttärilahjaksi. Synttärit olivat jo viime kuun lopulla, mutta kun en saanut eräältä ompelijalta ikinä korvalappuja takaisin, niin sitten päätin ostaa. Messuilta onneksi löysin. Taisi mennä Maju, sinisilmäinen, retkuun keväällä... vähän luottamus katosi erästä kaarinalaista kohtaan.

Ja tietysti askartelutarvikkeita: Fiskarssin kuviosaksia, muutamia ääriviivatarroja, kuvioleikkuri, tarroja ja Spellbinderssejä Sizzixiin. En vieläkään ole testannut niitä!

Mummoille/vaareille sai tehdä joulukortteja. Minäkin valmistin peräti viisi korttia SQ:ta odotellessa. Olin sunnuntaina 5 tuntia messuilla, tosin 3 tuntia itsekseen ensin, sitten SQ:ta odotellessa väsäsin kortteja. SQ:n tultua kiersimme maakuntaruokapaikat ja maistelimme kaikenlaista... (kuva SQ)

Tässä valmistamani hyvin yksinkertaiset joulukortit yksinäisille mummeleille/vaareille. (kuva SQ)

Samalla oli eläimiä näytillä: tässä alpakka. Minä mietin Alpakka-puseron ostamista, mutta se jäi vielä. Ehkä ensivuonna... (kuva SQ)

Näitä tipuja oli kiva katsella. Ovat kuulemma 3 päivän ikäisiä. (kuva SQ)

1 kommentti:

Vilmaliina kirjoitti...

Meille tilattiin töihin tuommoinen Fiskarssin saksisetti. Ja ei tod. uskoisi, että oikeasti ovat fiskarseja, sen verran rimpuloita ovat! Toivottavasti pystyt niillä kuitenkin jotain leikkelemään!