lauantai 28. marraskuuta 2009

Terveiset kirppikseltä

Aamulla oli herätys kukonlaulun aikaan. Menin ystäväni kanssa myymään Valtteriin, sillä olin varannut kaksi pöytää, kun oli niin paljon myytävää. Myin vhs-kasetteja, CD-levyjä yms. Heti klo 07 sisälle päästyämme pöydän ympärillä alkoi taas kauhea kuhina, kun trokarit halusivat parhaat päältä. En kiirehtinyt tavaroiden kanssa, vaan auttelin ystävääni hänen pöydän kanssa. Itse ajattelin purkaa tavarat tuntia myöhemmin trokareitten karkottua. Ärsyttävää!!! Tinkii ja tinkii. Täältä susirajan tältä puolen oli yksi antiikkiliikkeen pitäjä ostelemassa, ja osti kaikki Aku Ankan taskukirjat ystävältäni hintaan 0.50 snt / kpl. Tiedän, että ne ovat sitten siellä hänen putiikissa myynnissä kalliimmalla hinnalla. No, sinne meni.
Mulla on sopimus ystävän kanssa, että minä säätelen hinnat. Hän myisi liian halvalla...

Jos joku kysyy, onko Arabiaa, Iittalaa, sitä sun tätä, vastaan aina: "Ei ole".

Kun alkukuhina, venäläiset ja trokarit, olivat kadonneet, purin omat kassini pöydälle.

Päivä oli vähän hiljahko. Kuulin, että tämä lauantai oli jotenkin tavanomaista hiljaisempi. Pahus... taisi sade vaikuttaa. No, onneksi saimme myytyä ihan hyvin. Halvalla meni, mutta menköön.
Loput tavarat jaoin: pari kassia tulevia kirppisreissuja varten ja loput hyväntekeväisyyteen, eli Helluntaiseurakunnan kirppikselle. Sinne meni mm. joulukoristeita. Vaatteet ja astiat lahjoitamme Alku-yhdistykselle.

Tältä näyttää aina kirppiksen ulkopuolella: roskisdyykkarit duunissa:



Kirppiksen jälkeen menin ystävän luokse leikkaamaan ja nuuttaamaan korttipohjia. Huomenna on korttitalkoot :-)

Sitten ajoin varastolle viemään loput kirppistavarat, lahjoitustavarat Helluntaisrk:n laatikkoon, ja hain pitsaa! Olen nyt yksin kotosalla, joten ajattelin syödä pizzan, katsoa pari tuntia Hauskoja Kotivideoita, ja nyt menen nukkumaan, vaikka kello on vasta 20.00. Ramasee, kun on herännyt jo klo 06.

Minulla on uusi tyyny, ja se on niin IIIIHANA! Sellainen Familonin tyyny, joka muotoutuu pään mukaan. Se on kuin pumpulia! Se oli mulla mukana viime yönä ystävän luona, korvatulppien ja silmäräsyn kera. Nukuin aivan hyvin, vaikka jouduin nukkumaan vieraassa paikassa, kolmea kuorsaavaa kuunnellen ;-) Koirakin kuorsaa. No, en ollut noista nyt ollenkaan tietoinen.

Ei kommentteja: