maanantai 10. marraskuuta 2008

CD- ja ensimmäinen 3-D -korttini

Onko oranssi joulun väri?


Kokeilin uusia Sizzix-kirjasimia, ja käteeni tarttui Expertin oranssista paperia. Ääriviivatarran sisustan maalailin geelikynillä. Naamat jätin valkoisiksi vielä, kun en oikein löytänyt sopivaa väriä.

Tässä on käytetty messuilta ostamaani "hologrammitarroja". Siis vasta tänään tajusin, että ne ovatkin 3-D -arkkeja! Jes, siis, valmiiksi stanssattu. Ei siis tarvitse leikata! Kuinka helppoa! Tästä kortista ei oikein nyt näe, että siinä on kaksi kerrosta tuossa kuvassa. Ajattelin, että en koskaan tee 3-D -kortteja, sillä inhoan pikkutarkkaa leikkaamista ja olen aika suurpiirteinen ihminen. Korteista olisi tullut huolimattoman näköisiä. On siis tapahtunut kehitystä.

Tämä siis on ensimmäinen 3-D -kortti, jonka olen tehnyt. Tuossa laulajassa on n. 4 tasoa päällekkäin. Ei siitä kyllä kunnon kuvaa saa.

Ja jälleen niitä CD-kortteja. Tosin aika tummanpuhuva. Tämä on ensimmäinen kortti, jonka eilen väsäsin. Oikeasti piti koko loma väsätä kortteja, mutta jäi nyt näihin seitsemään korttiin.

CD-kortin pipariukosta tuli nyt vaaleanpunainen. Ei se haittaa! Tähtöset ovat Tiimarin alekorista.

CD-kortti kuusineen. Paperin kohokuvioin Sizzixelläni. Tässä kortissa näkyy aika hyvin tuo kohokuviointi.


Ja oranssi jatkuu. Korttipohjan kohokuviointiin käytin Fiskarssin levyä, joka toimii ihan hyvin Sizzixessä. Tämä kortti oli hankala, kun liimaklöntit olivat 3 mm halkaisijaltaan, ja kuitenkin kirjaimet eivät oikein olleet niinkään leveitä. En taida enempää tehdä tällaisia, joissa kirjaimet pitää liimata cd:n päälle. Seuraavan kerran leikkaan tarrasta, jos aion Cd:n päälle laittaa kirjaimia. Tai haen kaupasta niitä mini-mini liimaklönttejä.

Ei kommentteja: