sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Joulukorttitalkoot

Vaikka tunniste on "Väsäykseni", on tässä muidenkin ihmisten kätten tuotoksia. Lauantaina neljä ihmistä väsäsi monta tuntia putkeen joulukortteja. Itse en ollut niin tuotelias, sain valmiiksi vain 12 korttia, kun taas muut saivat kortteja syntymään yli 20 kpl kukin. Tässä kuvia niistä korteista:




Yllä siis Riitan väsäämät kortit. Hyödyksi on käytetty maalauksia korttipohjiksi, enkelit, kuuset, lumiukot ja hiutaleet ovat mankelikoneella (Sizzix Big Shot) veivattu, hirvi on Tiimarin alekorista.




Yllä toisen Riitan kortit. Haalean punainen sydänpaperi on boordia. Hirvet yhä Tiimarin alekorista, hyödyksi käytetty myös vanhan kirjan sivuja sekä juuttikangasta.


Outi teki 25 samanlaista korttia käyttäen enkeli-stanssia. Sitten häntä alkoi kaduttaa, että teki kaikki samanlaisia, ja teki kaiketi toiset 25 korttia vihreälle kartongille.

Yllä on meikäläisen väsäämä, hyväksi käytetty pala boordia ja ääriviivatarraa.

Punaista soiroa oli varastossa, ja siihen sopivan levyisiä kirjekuoria. Joten yllä minun tekeleitä. Punaista soiroa on vielä 10 kpl, jotka pitäisi kaikki tehdä ennen joulua. Ehkäpä ensi viikonloppuna.


Meinasin jämähtää näihin CD-kortteihin, mutta onneksi tein muitakin. I luuv my sizzix! Mitä oli elämä ennen tuota mankelia. En olisi ikinä leikellyt enkeleitä taikka lumiukkoja vapaalla kädellä. Tiedoksi: CD-levyjä on vielä(kin) metri käyttämättä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin rakastan jo noita kuvioita, vaikka ei ole edes mankelia!
Ootte te kyllä tuottoisia. Vaikka mitä tekisin, minun maksimini on noin kolme korttia illassa eli tunti per kortti...

Maju kirjoitti...

Juu, ja vielä on korttipohjia ja jouluaiheisia aineksia. Ehkäpä saan taas aikaiseksi muutaman kortin lähitulevaisuudessa.