keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Haluaisiko mies olla nainen?

Vastaus: en usko. Tai no, ehkä he haluaisivat vähän aikaa olla naisia, mutta kun huomaavat, minkälaista hormonimyrskyä naiset kokevat kaiken aikaa, haluaisivat he heti takaisin miehiksi. Mieti, jos saisit syntymähetkellä valita kumpi olisit: mies vai nainen / poika vai tyttö? Minä haluaisin olla mies, ei tarvitsisi tapella pms- yms. oireiden kanssa. Ei tarvitse ajatella ryppyjä, makkaroita, suonikohjuja, rinta- tai kohtusyöpävaaraa jne. jne. Miehet vaan komistuu vanhetessaan, usein miten.
Kuulemma ei miehillä ole helppoa, sillä he kärsivät pms-oireista myös: kun miehen naisella on pms, mies saa kärsiä myös. Olen tähän kommentoinut: "noh, sinähän pääset karkuun, voit mennä aamulla töihin, naisesi menee toiseen paikkaan. Ajattele, nainen ei pääse karkuun, hän on oman ruumiinsa ja ajatustensa vankina! Hän kärsii koko ikänsä..."

Jos olisin syntynyt pojaksi, olisin saanut enemmän arvostusta kotona. Katsos, tytöt ovat huoria, pojat ovat isän kullannuppuja. Näin meidän tyttöjen annettiin kotona ymmärtää.
Tällaista tekstiä tänään, migreenin kourissa ja näyttöpäätteen valo tuntuu aivan liian kirkkaalta ja töihin menee puolta enemmän aikaa. Ei kun takaisin leipätyön / lapseni kimppuun.

ps. En osta enää Jade-lehteä. Ostin pari numeroa ja sain siitä stressin, kun siellä on ohjeita nelikymppisille. Mitä iholle pitää tehdä, mitä ruokaa on hyvä syödä, viimeistään nyt on aika tehdä sitä ja tätä. Masentava lehti! Katsotaan, pyytääkö joku poistamaan tämän viimeisen kappaleen. Tämä on minun mielipide. Piste!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Sullakos oli niitä kyniä tarjolla... ? ;) En löytänyt äkkipäätään sitä sun kommenttia...