sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kauhea sintti

Olemme olleet reissussa. Vietimme pari päivää Varkaudessa Sq:n sedän mökillä. Siellä pääsi saunomaan ja uimaan, tytötkin. He ovat sellaisia vesipetoja! Ensimmäisenä iltana uivat tosi pitkään. No, jos sitä nyt voi uimiseksi kutsua. Olen kirppikseltä löytänyt heille kellukkeet, ja uiminen sai ihan toisen merkityksen, kun nyt pysyvät hiukan pinnalla. Oli tyyntä, aurinkoista, lämmin järvivesi, 22-asteista. Mikäs siinä oli uidessa.
Itsekin vedin 300 rinnanvetoa järvessä.
Nukkumaan saatiin tytöt helposti. Vein aittaan, valot pois, ja sinne sängylle jäivät. Itse menin uudestaan saunomaan ja uimaan sedän vaimon kanssa.

Seuraavana päivänä yli pyyhkäisi kehnompi ilma. Tyttöjen päiväunien aikana kiersin Varkauden kirppikset, Sq etsi pari kätköä ja pappa nukkui autossa tyttöjen kanssa. Treffit teimme Varkauden vesitornin katolle kahvilaan. Olipa muuten erikoinen vesitorni: siinä on ainakin 14 kerrosta asuntoja, joka kerroksessa 3 asuntoa. Laskin portaat alaspäin tulessa. Olisikohan ollut jotain 300 porrasta.
Sinä iltana tytöt eivät halunneet uimaan: satoi vettä ja oli tuullista. Kylmä heidän mielestä.

Pappa sai ongittua laiturilta kalan. Näytti tytöille sitä pientä sinttiä. Heitti sen tyttöjen jalkojen juureen. Ja nämä neidit juoksivat kirkuen karkuun! Pappa otti kalan ja heitti sen takaisin järveen. Arvatkaapa, menikö tytöt enää uimaan? Eivät menneet!!

Ei kommentteja: