keskiviikko 17. elokuuta 2011

Tukholmassa

Lähdimme sunnuntaina Tukholmaan risteilylle viidestään, eli Appi oli mukana.

Tässä olemme menossa laivaan.

Tukholmassa Ropstenin metroasemalla on todella pitkä rullaporras, vai mikä tämä nyt onkaan?

"Pallomereen tahdon mennä mä!"

Hissistä näki promenaadille.

Siellä jossain piipun juurella.

Olimme ottaneet perhehytin ja sinne varattiin kaksi matkasänkyä. Kaikkialle pääsimme leveillä kaksoisvaunuilla, PAITSI hytin ovesta sisään. Eli vaunut piti aina ovella laittaa kasaan ja kaappiin. Laivalla kaksosten kanssa matkustaminen sujuu aivan hyvin. Tax Free -kaupan kassoja ei testattu, sinne mentiin tytöt rintarepuissa. Ja kyllä tytöt saivat taas paljon kavereita.

Tässä olemme Olympiaterminaalissa kahveella ja odottelemme SQ:n tulevan. Hän lähti autoa hakemaan. Olemme hiukan väsyneitä, kuten kuvasta näkee, sillä ekana yönä Elli herätti neljästi - nuhanenän sai. Seuraavana yönä Helinä herätti kolmasti - sama vika.
Minulle yöheräämiset ovat myrkkyä, mutta selvisin. Kotona tytöt nukkuivat viime yönä reissun jälkeen 14 tuntia! Olivat siis itsekin aivan väsyneitä reissusta.
------------
Eikä Tukholma ilman "Myyriä".:
Nämä ihanat palapelit löytyivät yhdeltä kirppikseltä...

...ja yllä olevat lelut ja boordirulla toiselta.

Kyllä, kyllä, autoja, näit aivan oikein. Meillä on tytöille autoja(kin). Jos noita muovisia, vanhoja autoja löydän, ostan ne pois kuleksimasta. Tuo mollamaija on reppu.
Brion hakku laitoin vielä kaappiin. Ei nämä vielä ymmärrä sen päälle mitään, kuten ei palapelienkään päälle. Kaikki menee suuhun, tietysti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnistuu se reissaaminen näköjään hyvin kaksostenkin kanssa ;)