tiistai 30. elokuuta 2011

Mökkiviikko takana

Olimme viikon mökillä Halsualla. Ilma oli hyvä, mitä nyt parina päivänä satoi. Kävimme myös Kokkolassa yhtenä päivänä, kun sinne oli "vain" noin 80 kilsaa. Tuli muutamat kirppikset siellä kierreltyä, mutta ei mitään erikoista löytynyt.

Töppösen luolikot Halsualla. Kivistä pirunmerta kilometri toisen jälkeen.

Luolikolle mentiin pitkospuita pitkin. Tässä Sq yritti ottaa kuvaa hämähäkistä, mutta minä menin heiluttamaan oksaa juolukoita syödessäni.

Mökin rannalla oli trampoliini.

Mökin takana laidun, jossa hiehot kirmasivat.

Mökin nurkassa hämähäkki seitteineen.

Minä kuvasin mökin pihalla olleen kärpässienen päältä...

ja alta.

Mökkiin eksyi sudenkorento.



Mökkiviikon jälkeen pakattiin matkalaukut.

Paluumatkalla kävimme Tuurin kyläkaupassa. "Jaa, tuolla siis se Keskinen asuu".

Pyöräilimme viikon aikana mm. Halsuanjärven ympäri, mittariin tuli 42 kilometriä. Meillä oli kaksi pyörää mukana. Appi oli mukana, niin hän vahti tyttöjä sillä aikaa. On kyllä minun kunto huono, mutta enpä ole pariin kesään pyöräillyt pitkiä matkoja. Ehkä ensi kesänä, kun tytöt osaavat istua kunnolla pyörän peräkärryssä.
Pyöräilyn jälkeen hyppäsin järveen, jossa sai 80 metriä kahlata ennen kuin pääsi uimaan! Taitaa olla 1.40 m syvyyttä syvimmässä kohdassa. Ajattelin kävellä järven poikki, kun pohja vaikutti lupaavalta (hiekkaa), mutta jossain vaiheessa pohja olikin täynnä korsintynkiä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Ihana kuva, aivan kun tytöt ymmärtäis paljon arkkitehtuurin tai Seiskan juttujen päälle, niin antaumuksella samanaikaisesti!!
Taruajatotta, joka kaipaisi osoitettasi
..