keskiviikko 17. elokuuta 2011

Leirillä tyttöjen kanssa

Olin tämän kuun alussa kolme päivää tyttöjen kanssa vauva-lapsiperhe-leirillä. Siellä oli aivan mukavaa, muita äitejä lastensa kanssa, ja myös kokonaisia perheitä.
Pääsin luennoille (vauvojen kanssa), jumppaan ja muihin juttuihin. Myös zumpassakin olin, tosin tytöt olivat yleisönä vaunuissa. Zumba oli sen verran hauskaa, että sitä voisin enemmänkin harrastaa.
Ja hiki tuli!
Onneksi asuntolassa oli hissi, mutta koulutalossa, jossa luennot olivat, ei ollut. Toiseen kerrokseen pääsin kyllä yksin portaissa vaunujen kanssa, mutta alaspäin tullessa oli sen verran rynkytystä vaunuille (kerran kokeilin), että pyysin muita kantamaan vaunuja taikka menin luennolle toinen tyttö rintarepussa ja toinen kainalossa.

Tässä zumbatunnin jälkeen oli vauvajumppaa. Tytöt tykkäsivät.

Matkasänkyjä minulla ei ollut, joten rakensin karsinat tytöille, joissa pystyivät nukkumaan. Jos laitoin patjan lattialle, tytöt olisivat koko ajan tippuneet patjalta ja alkaneet huutamaan. Jotain piti keksiä. Elli nukkui patjoista tehdyssä karsinassa huoneen nurkassa, Helinä sängyn ja seinän välissä, jonne laitoin petauspatjan. Sängyssä oli onneksi päätylaidat, niin se ei kaatunut mihinkään suuntaan.
Heillä oli siis omat sängyt, eivät päässeet toisiaan häiritsemään, ja nukkuivat hyvin, kun ei ollut liikaa virikkeitä.

Leiripaikka sijaitsi meren rannalla, joten tässä tytöt ekaa kertaa meren äärellä. Minäkin pääsin mereen uimaan! Oli, kuulkaa, todella taivaallista!

Leiri meni hyvin. Katsoo nyt vuoden kuluttua, miten kovia vipeltäjiä näistä tulee, että jaksanko lähteä.

--------
EDIT: Minulta kysyttiin, mistä löysin leirin. Se löytyi naamakirjasta ystävän kautta. Lapsia oli 10-vuotiaaksi asti. Lapsille oli omia kerhoja yms. Leiri pidettiin Piikkiössä a-d-v-e-n-t-t-i-k-i-r-k-o-n koulussa T-o-i-v-o-n-l-i-n-n-a-s-s-a, jossa ei ollut tarjolla kahvia eikä lihaa, eli omat kahvit ja suodatinpussit mukaan. Kirjoitin noin, että ei voi kuuklettaa tähän blogiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta. Mistä löysit leirin? Oliko eri-ikäisille lapsille?