perjantai 15. huhtikuuta 2011

Keltaiset ostokset

Kävelin eilen keskustaan tyttöjen kanssa. Oli määrä ostaa Liidelistä puutarhaletkua. Koska kuskaustilaa oli rajallinen määrä, ostin vain sen letkun. Ja appelsiinimehua, sekä banaaneja tytöille. Kassajonossa huvitti, kun katsoin liukuhihnalla olevia ostoksiani: keltaisia ostoksia kaikki. Siinä tuumasin, että elämään saa lisää haastetta, jos joskus kauppaan mennessä päättäisi, että nyt ostan vain punaisia tuotteita (tomaattia, punaista maitoa, mansikkahilloa...) :D

En mahtunut vaunuineni Liidelin kassasta vaan minun piti peruuttaa ja mennä toisen kassan kautta, jossa oli leveämpi kulkuväylä. Ei olisi rullatuolilla olevakaan mahtunut... Joku asiakas tokaisi, että on huonosti suunniteltu (kassojen kulkuväylät)

Kerran eräässä K-kaupassa jouduin huomauttamaan lähellä kassaa olevista pahvilaatikoista, kun en päässyt kassalle kuin vain kiertämällä kaukaa monen hyllyn kautta.

-------
Kevät on tullut! Piha on lähes lumeton, ja kamala siivo on paljastunut. Nyt arvon entten tentten, mikä kasvi on kuollut ja mikä ei. On paljon kohtia, jotka muutan nurmikoksi. Nurmikon myrkytys tulee eteen, jotta pääsen eroon ohdakkeista. Multasormea syyhyttää!



Ei kommentteja: