torstai 12. elokuuta 2010

VÄ-SY-NYT

Olen rätti-poikki-väsynyt. Olen kaksi päivää pakannut laatikoihin tavaraa parin ystävän kanssa. Saimme kaikki 40 laatikkoa täytettyä kirjoilla, astioilla, postikorttilaatikoilla ja koriste-esineillä. Tänään oli pakko viedä laatikot Talolle, koska ne oli pakko välillä tyhjentää. Tavaraa on vielä vaikka kuinka! Kirjoja purin takan ympärille, astiat valmiiksi keittiön kaappeihin. Hoh hoijaa!

Purin ystävän kanssa laatikoita Talolla. Sitten hänen oli lähdettävä, joten jatkoin purkamista yksin. Kolme reissua Appi ja Sq tekivät peräkärryllä, jotta kaikki 40 laatikkoa saatiin sinne.

En jaksanut enää. Alkoi jalat väsymään, on nilkat turvonneet. Olen tosi väsynyt. Huomenna jatkuu rumba!
Selkä muistuttaa olemassa olostaan, alkaa maha painamaan. Krooh pyyh - öitä!

2 kommenttia:

Miiu kirjoitti...

Heippa! Löysin blogisi puolivahingossa :) Munkin on tullut kerättyä smurffifiguureja varsinkin nuorempana.Nykyään se on jäänyt taka-alalle kun on muita kohteita ilmaantunut.Silti otan kirpparilta mukaan jos vaan satun löytämään (sitä on niin tottunut ;D ).Mulla on vasta aluillaan tuo oma keräilyyn painottuva blogi-saanko laittaa sinne linkin sinun blogiisi? Aikaa myöten tarkoitus on saada kaikki keräilykohteet kuvattua, myös smurffit :)

koivunlehti kirjoitti...

Huh huh, muutto on aina rankkaa. Kuvasin blogini kirppislöytöihin yhden pingviinijutun. Käy katsomassa, haluatko itsellesi.