maanantai 9. elokuuta 2010

Turhauttavaa

Kirjoitin aamulla pitkät sepustukset mökkilomasta jne. Varmaan puoli tuntia naputtelun tällä kännykälläni. Sitten tuli puhelu, ja sen loputtua huomasin, että tekstini oli kadonnut bittiavaruuteen... Argh! Ja kun tällä kännyllä ei ole mitenkään nopea kirjoittaa.

Nyt kello on niin paljon, että ei pitäisi kenenkään soittaa, joten uskallan muutaman rivin kirjoittaa unta odotellessa.

On muuttokiireitä, niin en ole ehtinyt kuvia käydä läpi ja laittaa tänne.
Viime viikko olimme Kuopion takana Kaavilla mökillä tekemässä "ei mitään". Se oli hyvä viikko: saunomista, uimista, ristikontekoa, nukkumista, soutelua... Oli lämmintä istua terassilla, ei hyttyset häirinneet, ei ollut liian kuuma ja pieni tuulen vire vilvoitti oloa. Välillä kohotin katseeni ristikosta ja vilkaisin järvelle, kuuntelin sorsien vaakkumista.

Yhtenä päivänä kävimme Kuopion asuntomessuilla katsomassa uusimmat rakennuksia koskevia "kotkotuksia". Kalliita talot olivat, ja kalliita oli huonekalutkin. Kiinnostuin parista lipastosta, mutta kun näin hintalapun (600€) niin eipä enää lipastoa niin tehnytkään mieli. Taidan tyytyä katselemaan lipastoja kirppiksiltä, huuto.netistä, Ikeasta... Minun pitää uuteen kotiin etsiä joku kaappi askartelutarvikkeitani varten.

Asuntomessupäivänä oli helle. En jaksanut kaikkia asuntoja käydä läpi. Piti välillä lepuuttaa jalkoja ja istua alas tämän kasvavan vatsani kanssa. Joitain kuvia otimme hauskoista sisustuselementeistä (matoista, kelloista...), ja ihmettelimme mm. saunoja, joissa yksi seinä oli lasia. En minä ainakaan viihtyisi saunomassa näyteikkunan takana.

Sunnuntaina tulimme kotia. Sq män töihin tänään, minä olen vielä lomalla tämän viikon.
Olemme jo jotain vieneet uudelle asunnolle. Tänään jo hiukan pakkailin, mutta huomenna alan sitten enemmän pakkailemaan, kun saan muuttolaatikoita käyttööni.

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Saa nähdä miten meidän käy. Piti kanssa mennä Savoon lomalla, isännällä enää tämä viikko "lomaa" - töitä tehnyt kokoajan :(