perjantai 27. elokuuta 2010

Säästöä?

Kävimme Ikeassa toissa tiistaina mittailemassa kaappeja ja lipastoja, kun mie sitä askartelusälille kaappia tarvitsen. Silloin siis emme ostaneet mitään.
Tällä viikolla kahtelin huuto.netistä kaappeja/lipastoja yhtenä päivänä, ja päätin ostaakin ne Ikean tuotteet käytettynä. Säästöä huimat 140€.
Tänään haimme kaapin Hakaniemestä. Se oli projekti: myyjä asui 8. kerroksessa. Mitasin hissin korkeuden samalla kun nousimme ylös: 220 cm. Ostamani kaappi oli 235 cm korkea.
Sq purki kaapin ja joutui 2 pitkää sivulevyä kantamaan yksi kerrallaan alas. Minä vein hissillä hyllyt ja muut. Kaappi olisi voitu kantaa alas mutta ei ollut toista kantajaa. Minä en raskaana kanna mitään painavaa, mahaa alkaa kivistää muuten.
Kun kaapin osat olivat peräkärryssä, jatkoimme matkaa Puistolaa (lähellä Vantaan Ikeaa) hakemaan huutamaani Malm-lipastoa. Se mahtui helposti auton takaboxiin.

Sitten Ikeaan hakemaan säilytyslaatikoita, punaisia pikkumattoja ja punaisia/mustia verhoja makkariin.
Emme löytäneet kuin ne säilytyslaatikot, ja kaikkea muuta!





Siis vessaharjaa, naulakkoa... ja löytönurkkauksesta Sq:lle Malm-yöpöytä, olohuoneen toisen ikkunan alle lipasto, sitten toinen lipasto... SuloVileen iski! 70% alennus noissa huonekaluissa. Miksi niin halpoja? Laatikot ovat saaneet kolhuja, joten tuotteissa voi olla kolhuja/naarmuja. Eli ostimme sikaa säkissä.

Huvitti, kun huomasin, että säästämäni eurot menivät nyt Ikeaan :-) Kallein Ikeasta ostettu tuote oli lipasto: 29.70€. Nyt pitää saada Appi apuun kantamaan ja kokoamaan.

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

:) Nopeasti aina Ikeassa kertyy kaikkea "pientä" ja sitten summa nouseekin :D