tiistai 24. elokuuta 2010

Apu-va, yhä on koti sekaisin

Olen vasta saanut makuuhuoneen kaapin järjestykseen. Edistystä! Lauantaina revin pari tuntia rikkakasveja, ja vatsa joutui koetukselle. En sitten illalla enää jaksanut järjestää makuuhuoneen kaappia, jonne olin saanut hyllyt. Sunnuntai meni sohvalla loikoillessa ja vatsaa parannellessa, mutta sitten illalla sain pikkuhiljaa vaatteet paikoilleen, suunnilleen.

Olohuoneen kirjahylly on vielä puoliksi tyhjä, laittamatta, vaan kirjat ovat takan edessä pinoissa. Odotelevat sitä, että hyllyn taakse tehdään reikä sähkötöpseliä varten ja hylly saadaan paikoilleen.

Työhuoneen kaappi odottaa hyllyjä, jotta tavarat saataisiin kaappiin. Pöydät ja tietokoneet ovat paikoillaan. Kaikki muu sälä ympäri huonetta.

Lastenhuoneessa kirjahyllyt ovat paikoillaan ja kirjat kaapeissa (kiitos Sadulle, ystävälle), muut tavarat ovat lattialla ja kaapit odottavat hyllyjä.

Koriste-esineet ovat hyllyissään olohuoneessa ja eteisen kirjahyllyssä, kiitos Mimmille, toiselle ystävälle.

Lamput ovat laittamatta, kodinhoitohuone mullin mallin, askartelunurkkauksesta puuttuu kaappi, kaikki askartelutarvike on vielä laatikoissaan.

Sohva, telkku, piano, tv-pöytä ja valtaistuimeni (laitan kuvan myöhemmin tästä) ovat löytäneet paikkansa.

Keittiö on suht valmis. Tosin ruokatarvikkeet ovat missä sattuu -kaapissa.

Verhotangot pitäisi laittaa, ja ostaa verhoja.

Halli pitäisi tyhjentää.

Tarvitsen apua tämän sotkun selvittämiseen.

Muistelen sitä, kun kauan sitten muutimme kaksiosta kolmioon. Selvitin asunnon valmiiksi yhdessä yössä, ja seuraavana aamuna lähdimme autoreissulle. Minä taisin nukkua aika paljon silloin...

Nyt masukit aiheuttavat minulle tällaista hidastusta. En saisi noukkia maasta, en saisi kyykkiä... maha tulee muuten kipeäksi. Tuntuu niin hölmöltä, kun tekisi mieli tehdä sitä sun tätä.

Apuva!

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Minun mielestäni olet ollut hurjan ahkera