tiistai 17. elokuuta 2010

Keittiö on kaukana

Nyt olemme olleet kaksi yötä uudessa kodissa, joka on vielä kuin myrskyn jäljiltä. Ulkona sijaitsevaan halliinkin tuli monta kasaa, kun piti tyhjentää kerrostalon verkkokaappia ja vuokravarastoa. Siinä minulle savottaa seuraavaksi, kun ne kasat käyn läpi. Ja aika piankin, koska 97 neliön halli menee vuokralle a.s.a.p.

Eilen laittelin eteistä kuntoon. Sq:lta lähti neljät kengät roskikseen, itseltäni neljät kengät kirppikselle. Syyskuussa pihakirppis, jos säähän mahtuu. Tänään Appi on "talonmiehenä", ja hakee mm. viime viikolla tilaamamme hyllyt kaikkiin makuuhuoneen kaappeihin. Kaapeissa on nyt vain muutama hylly ja vaatetanko. Jes! Saadaan vaatteet kaappiin. Nyt ollaan kaiveltu sopivaa päällepantavaa lattialta kasoista.
Ikeasta täytyy hakea kaappi askartelutarvikkeilleni, sekä yöpöytä Sq:lle.

Toissa yönä tuli hiuko keskellä yötä, oli lähdettävä keittiöön syömään. Yöllä tallustaessa totesin: "Kylläpä se keittiö on kaukana." :-)
Eilen katseltiin olohuonetta tyytyväisenä. Meillä ei ole koskaan ollut tarpeeksi tilaa olohuoneessa, ihan siitä lähtien, kun muutin Sq:n luokse v. -98. Aina on ollut ahtautta olohuoneessa, ja harmiteltu olohuoneen pienuutta. Nyt on myös ensimmäinen kerta, kun keittiön pöytä mahtuu kunnolla olemaan täyspitkänä, välilevyn kanssa! Tilaa jää 6 hengen pöydän ympärille ruhtinaallisesti.

Aamulla pyöräilin terveyskeskuksen kautta asemalle. Totesin, että joku on vienyt minulta keuhkokapasiteettia, pitää oikein puuskuttaa, ajella hitaasti. Kohta on pyöräillyt pyöräilty tällä mahalla.

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Kiva, että on tilaa... Pian se täyttyy kaikenlaisista leluista jne :D

koivunlehti kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Tuula :)
Säästän pingun sinulle. Äläkä edelleenkään hätäile minun lähetysten kanssa :)