torstai 2. huhtikuuta 2009

Tiedossa askartelua

Pääsiäiseksi on suunnitteilla korttien tekoa oikein porukalla. Aion ottaa mankelini mukaan ja PALJON PAPERIA... Kuvia väsäyksistä tiedossa.
Huomaan, että tykkään askarrella porukassa. Ei sitä oikein yksin saa mitään aikaiseksi. Mietin vain, että mihin minä niiden kaikkien tehtyjen korttien kanssa joudun. Olen vähän ajatellut, että annan kavereille, jos tarvitsevat, ja he sitten vuorostaan antavat rahaa hyväntekeväisyyteen, jos korteista jotain haluavat maksaa. Viime joulukuussa tehdyille joulukorteille tein edellä mainitun. Lahjoitin kaverille, ja hän sai lahjoittaa vuorostaan eteenpäin.

Eilen ei kukaan onnistunut aprillaamaan minua. En edes muistanut koko päivää, paitsi aamulla, kun lehdessä oli ihan huuhaa-uutinen. Joskus aikoinaan tein kiusaa työkavereilleni, mutta en enää viitsi. Silloin laitoin mm. tietokoneen työpöydälle taustakuvaksi jonkun "dialogin", jossa käskettiin painamaan "ok"-nappulaan. Siinä sitten työkaveri paineli hiirellä ok:ta, eikä mitään tapahdu, kun ok-nappula on pelkkä kuva. Kyllä sitä nauratti :-)

Oli niitä muitakin hauskoja tietokone-vitsauksia, mutta en muista enää, mitä.

Ei kommentteja: