sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Japanilainen uni

Viime yönä menin klo 02 nukkumaan. Vältin nukahtamislääkkeen ottamisen, vaikka kuinka tiesin,että sillä tulee uni heti. Sen sijaan luin japanin sanakirjaa :-) Jos vaikka jäisi joku sana mieleen, josta olisi hyötyä tulevalla Japanin reissulla.
Aamulla oli "aikainen" herätys: jo klo 08. Lähtötohinoissa alkoi hikeä pukkaamaan, ja nyt osaan sen liittää liian vähäiseen uneen. Ei kuusi tuntia ole tarpeeksi, varsinkin kun yöllä heräsin taas ihmettelemään vähäksi aikaan. Menin töihin, jossa vietin suunnitellun kahden tunnin sijasta kuusi tuntia. Koneet reistailivat, argh!

Niin, se uni: olin SQ:n kanssa menossa japanilaiseen teehuoneeseen. Sijainti: jossain Helsingissä. Menimme portaita ylös, neljä japanilaista miestä istui matalan neliskanttisen pöydän ympärillä. Kauheasti oli pöytiä ja tuoleja siellä parvella. Meillä oli hirveästi kapsäkkejä mukana, ja jouduimme pyytämään anteeksi japanilaisilta miehiltä, kun heidän pöydän ylitse harpoimme kassiemme kanssa. Peremmällä istuskeli suomalaisia nuoria, jotka puhuivat jostain japanilaisesta juhlasta. He joivat vihreää teetä. Me istahdimme alas normaalikorkuisen pöydän ääreen... ja perhanan kelloradio alkoi paasaamaan!!!

Menen kohta jälleen nukkumaan, kunhan pyykkikone on työnsä tehnyt. Otan ehkä nyt jotain muuta luettavaa mm. viimeisin askartelulehti on katsomatta. Jalat ovat jälleen tönköt, kun juoksin kotia jäämällä junasta yhtä pysäkkiä aikaisemmin pois. Ramasee mukavasti. Öitä!

Ei kommentteja: