tiistai 21. huhtikuuta 2009

Edulliset leffaliput tulivat kalliiksi

Ostin SQ:lle joululahjaksi neljä leffalippua, joita myytiin alehintaan. No, se venyi ja paukkui, se leffaan meneminen, nimittäin. Katsoimme yhtenä päivänä lippujen eräpäivää, ja kauhuksemme huomasimme, että sehän on KOHTA. Käy vielä samalla lailla, kuin vähän aikaa aikaisemmin, eli jää liput käyttämättä.

Perjantaina katsoimme stadin elokuvateattereitten valikoimaa, ja totesimme, että ei ole mitään kivaa äksöniä tai komediaa menossa, joten valitsimme eiliseksi pari muuta leffaa, joihin mennä töiden jälkeen.

Ensin kävimme katsomassa Klint Itäpuun uusimman ja sen jälkeen heti Benjamin Buttonin ihmeellinen maailma. Emme olleet tajunneet katsoa, miten kauan se jälkimmäinen leffa kestää. Voi herran pieksut sentään! Oli lähes puoli yö, juna oli mennyt, seuraava menisi joskus puolentoista tunnin kulutta ja pysähtelisi joka maitolaiturilla. Sitten vielä kotona pyörämatka... Kello olisi jotain 03 tai 04 kun pääsisimme vihdoinkin kotona nukkumaan.

Siis kaksi vaihtoehtoa: ottaa pirssi tai mennä hotelliin. SQ arveli, että yö hotellissa olisi 80 euroa. Kävelimme Sokoksen hotelliin, yö 150 euroa! Sitten jatkoimme Hotel Inniin, yö 215 euroa!! No way, José! SQ soitti Radisson Sassiin, yö 87 euroa. Taksi kotia olisi maksanut 80 euroa. Valitsimme hotellin hyvine aamiaisineen. Sain nukkua vaaditut 7 tuntia (onneksi olin tajunnut ottaa unta syventät 2 tablettia mukaan) ja aamiainen oli ruhtinaallinen. Että sellaista "kivaa". En osta enää leffalippuja laatikkoon homehtumaan.

Ei kommentteja: