maanantai 9. helmikuuta 2009

Ystävänpäiväkortit tekemättä!

En ole ehtinyt / jaksanut tehdä ystävänpäiväkortteja yhtään! Materiaalia tulee sisälle, mutta mitään en ole väsännyt. No, ystävä aina sanoo "ystävänpäivä on joka päivä". Niin se on. Ehkäpä lähetän ystävänpäiväkortit myöhemmin, kun ei ne nyt täksi viikoksi ehdi.

Eilen olin jelppaamassa ystävää mäessä. Tein hänen firmassaan kuusi tuntia töitä. Annan hänelle aina syntymäpäivälahjaksi "vapaita käsiä", eli jos on kiireitä, menen auttamaan. Samalla parantelemme maailmaa.

Menen huomenna lekuriin. Verikokeissa ei ollut mitään hälyyttävää, päinvastoin. Kokonaiskolesteroli on laskenut, vaikka en ole tehnyt mitään! No, muistelin, että aloin laittamaan leivän päälle Beceliä, kun SQ sitä käyttää. En jaksa ostaa itselleni mitään "omaa" särvintä.

Alan pelkäämään öitä, sillä nyt on lähes joka yö ollut huono. Tunnen itseni kipeäksi, joka paikkaa kolottaa. Unipillerit eivät enää tehoa niin hyvin kuin ennen, enkä oikein viitsisi nostaa annostakaan. Aamut ovat aivan hirveitä: eväät unohtuvat yms. kun aivotoiminta on aivan nollassa silloin.

Ei vielä ole suurempia virheitä tullut töissä viime aikoina. Pelkään tosin...

Ei kommentteja: