tiistai 16. syyskuuta 2008

Tukholman "Myyriä" penkomassa






Kävimme risteilyllä Tukholmassa. Vaikka olin sunnuntaina aika kylmissäni vietettyäni neljä tuntia pihakirppiksellämme (nettotulo 5 euroa!) jaksoin maanantaina kierrellä Tukholman lähes kaikki "Myyrät" (Myrorna = muurahaiset, Ruotsin pelastusarmeijan kirpputori). Laivalla tahdoin enimmäkseen lepäillä, flunssa uhkasi tulla ja huonosti nukutut yöt verottivat voimia myös.

Niin, näistä "Myyristä". Niitä on Tukholmassa kahdeksan kappaletta. Ostimme päivän metrolipun ja kiersimme näistä noin viidellä kirppiksellä, ja aikaa meni muutamia tunteja. Jollain torilla viivyimme pitempään, toisilla vain piipahdimme. Täytyy todeta, että Ruotsin pelastusarmeijan kirpputorit ovat pullollaan tavaraa, voittavat mennen tullen suomalaiset. Siellä parempi elintaso näkyy myös kirppiksillä. Huom! Tämä on minun oma henkilökohtainen mielipide, ja joku voi olla toista mieltä.

Tuli ostettua jotain, ja onneksi oli lisäkassi mukana.

Löysin palapelejä (ei mitään tylsää sinistä taivasta!).

Näistä tähtilöistä voin jotain askarrella. Mukana yllärinä oli pingviini!

Looney Tunesin englanninkielinen kirja, muuten vaan.

Suolasirotin-pingviini ja Lomonosovin lintu. Kerään myös Lomonosovia, jos edullista tulee eteen. (Kuva on vähän epätarkka ja nyt ramasee niin paljon, että en jaksa ottaa uutta kuvaa.)

Paluumatkalla laivalla erään geokätkön läheisyydessä otin kuvia pihlajista samalla kun SQ etsi kätköä, onnistumatta tällä erää. Meikäläisen kirpputorikierrokset veivät niin paljon aikaa, että jäi vähemmän aikaa geokätköilyyn.

Ei kommentteja: