lauantai 8. lokakuuta 2011

Roskisdyykkaus

Sq kävi viemässä roskapussia roskikseen eräällä kerrostalolla, niin roskiksesta löytyivät nämä yllä olevat tavarat. Kuulemma olisi ollut enemmänkin tavaraa, mutta hänellä ei ollut tilaa repussa. Näiden päällä oli laput: pöydän numero ja aikaväli joskus marraskuussa. Tulkitsin, että jollain on ollut pöytä kirppiksellä viime marraskuussa. Kun ei ollut mennyt kaupaksi, oli vienyt kellariin. Nyt oli sitten tullut muutto, niin piti heittää turhat tavarat roskikseen! Arrggh! Olisi vienyt vaikka Fidaan, jonne oli parin kerrostalon verran matkaa. Toivottavasti joku pelastaa ne loput tavarat roskiksesta. Kirjojen hinta oli ollut 1 euroa/kpl, junassa ei ollut lappua. Eläimet olivat pussissa, jonka päällä lappu "1 eur".

Tässä vielä tarkempi kuva junapaketin sisällöstä.

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Surullista, kun heitetään roskiin, eikä viedä vaikka sininauhaan tms. :/ Tai laiteta jonnekin "annetaan" - kyllä tuollainen tavara varmasti kelpaa!

Tuula Myy kirjoitti...

Minua on aina järkyttänyt se, että hyvää tavaraa heitetään roskiin, kun tietää, että jossain on aina joku, joka arvostaisi niitä. Noinkin hienolla junalla ja kirjoilla olisi varmasti ottajia, vaikkapa joku perhepäivähoitaja tai päiväkoti olisivat varmasti olleet onnellisia niistä.