sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Kimallusta kortteihin

Tässä on kortti, johon käytin hileitä. Laitoin ääriviivatarran kaksipuoleiselle tarra-arkille, leikkasin kukan irti ja sitten tuputin kiillettä tarrakohtiin. Sitä kiillehilettä löytyy varmasti vielä juhannuksena lattialta.

Joulukoriste pääsi korttiin.

Tälle tein saman tempun, mutta papukaijoja ei oikein nyt erota, kun kiillehilettä on kauttaaltaan.


Siis aivan yksinkertainen kortti. Leikkasin neliöitä kiiltotarrasta, reunustin ääriviivatarralla ja joulupallot keskelle neliöitä. Yhteen neliöön sitten teksti.

-------------------

En ole tänä sunnuntaina vielä tehnyt yhtään korttia. Olen leikkinyt uudella iföönilläni, ladannut siihen ilmaisia ohjelmia, mm. japaninopetusta, joita voin kuunnella vaikka junamatkalla. En ole vielä löytänyt cd-levyä, jota voisin kuunnella lenkillä ollessani. En tosin ole nyt aktiivisesti etsinytkään, kun korttien teko on vienyt aikaa.

Uusia Spellbinderssejä tarvitsisin. Huomasin, että minulla ei ole ympyröitä, joten olen vähän kuikuillut ebayssä niitä. Ehkä joku päivä tempaisen ja huudan muutamia. Taala on niin halaapa vielä.

Töissä on vähän töitä, lomautuksia ilmassa... Who knows, ehkä kohta on monia päiviä aikaa tehdä kortteja ja kaikkea muutakin kivaa, jotka ovat jääneet "sitte ku on aikaa".

1 kommentti:

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Ihastuttavia kortteja! :)