torstai 7. tammikuuta 2010

Jan Van Haasteren palapeli

Sain tämän Jan Van Haasteren palapelin SQ:lta synttärilahjaksi eilen. Hänen palapeleistä pidän kaikkein eniten, sillä niissä ei ole satoja paloja sinistä taivasta tai muuta tasaista väriä. Sellaisia palapelejä inhoan yli kaiken, tekevät minut hulluksi. Palapeleissä pitää olla paljon yksityiskohtia, kuten tässä kirpputori-aiheisessa palapelissä.

Ja tässä palapelissä on tapahtumia vaikka kuinka paljon! Van Haasteren peleihin kuuluu hain evä joka palapelissä, tässä löytyy oikeassa alakulmassa lattialla.

Flea Market eli kirpputori :-)

-----------

Synttärit menivät hyvin. Kaksi ystävääni tulivat puolenpäivän aikoihin, ja pelasimme ensin tovin Wii-konsolipeliä. Löysin Wiistä pingviinipelin, jossa piti kerätä kaloja kallistumalla jäälautalla (eli pelin mustalla tasapainolaudalla) vasemmalle ja oikealle: pingviini meni jäälautan reunalta toiselle... Myös keilausta ja tennistä pelasimme tovin, ja eräänlaista linnun lentely -peliä, jossa piti räpyttää käsiä kuin lintu lennossa. Kyllä oli vatsalihakset kovilla kovasta nauramisesta.

En yhtään ihmettele, jos ihmiset tykkäävät Wiistä.

Loppupäivä pelasimme Carcassonnea ja Skibboa, sekä saunoimme. Vieraat lähtivät iltakymmenen jälkeen hyvin ravittuina. Niin sujui loppiainen/synttärini eilen.

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Myöhästyneet onnitte!
Tykkään kanssa palapeleistä, mutta viimeksi ostin Stenvalin palapelin, ja siinä on pelkkää sinistä ja harmaata --- jää kokoamatta!

annn kirjoitti...

Hei mullakin on ollut tollanen Haasteren, aiheena lentokenttä. Oli tosi hauska, Stockalla pyöriteltiin monia ennenkuin saatiin päätettyä mikä otetaan :) Sitä ennen tehtiin Stenvallin ankkaa, siinä menikin vuosi... ;) Sulla on kiva blogi! :)