tiistai 15. syyskuuta 2009

Mitä kuuluu lahjoitetuille pingviineille

Tässä taanoin annoin jätesäkillisen pehmopingviinejä eräälle tutulle, joka työskentelee päiväkerhossa. Noh, sielläpä oli pingviini per lapsi, ja lapsilla on nyt teemana pingviineihin ja niiden elämään tutustuminen. Projektin loputtua jokainen lapsi saa pitää pingviininsä. :-) Saa nähdä, tuleeko niitä taas kokonainen lauma vastaan jossain vaiheessa.

.........

Vielä roikun töissä ja kotia pitäis lähteä. Kurkku on kipeä... Ei kai joku flunssa nyt sitten iske. Toivottavasti ei, koska huomenna olisi illalla englanninkeskusteluryhmä ja torstaina japanintunti. Mitä väliä tästä työstä on :-) kunhan vaan pääsen kielitunneille.

Kaksi kirjaa piti ostaa japanintunneille. Toisen löysin Suomalaisesta, ja on, kuulkaa, pelkkää japania koko kirja. Ei yhtään meikäläisen kirjainta missään kohtaa. Kun sen olen lukenut läpi, niin mua ei enää voida myydä japaniksi (melkein).
Toisen kirjan ostin Amazon.comista käyttämällä ikiomaa visaani ekan kerran nettiostoksiin. Kirjaa ei ollut Suomalaisessa eikä Akateemisessa, joten ostin sitten netistä.

1 kommentti:

koivunlehti kirjoitti...

"melkein" :DD Taitaa olla aika haastava kieli