sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Haluatko lukea toista blogiani?

Vilmaliinalle (ja mahd. muille) tiedoksi. Jos haluat lukea toista blogiani, niin laita sähöpostiosoitteesi (ja kaupunkisi nimi) minulle osoitteeseen: "majoilvu miukumauku gmail piste com". Sinne lukemiseen pääsy vaatii tuon tiedon minulle.

----------------

Heräsin kahvintuoksuun nyt aamulla, nukuin eilen illalla saunassakin tovin parin uimisen jälkeen, mutta onneksi SQ pelasti minut sieltä ja marssitti punkkaan.

Alan pakkaamaan "Kaikkea" (kuten SQ asian ilmaisi) mökkiviikkoa varten. Oletan, että viikosta tulee urheilullinen, kun käymme kaikki Lounais-Suomen geokätköt bongaamassa. BTW, autossamme on ikkunassa tarra, jossa on bugi ja numerosarja. Eli jos joku geokätköilijä bongaa automme, hän voi koodin syöttää geokätköilysivulle. En oikein osaa paremmin selittää... Tämä geokätköily on nykyään ihan kaikkea, ei vain aarrepurkkien etsintää maastosta. Voimme sitten sivustolla seurata, missä meidän autoa on bongattu.

2 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

MOIKKA!

Ajattelin varmistaa, että olethan saanut postia sun Salaiselta Kirppisystävältä?

Anonyymi kirjoitti...

Oletkohan saanut lähetykseni jonka laitoin postiin reilu viikko sitten? Laitoin sen tähän uuteen osoitteeseesi..se sun salainen kirppisystäväsi