tiistai 29. syyskuuta 2009

Missä paketti ? :-(

Olen saanut salaiselta kirppisystävältä paketin, mutta en ole vieläkään saanut pakettikorttia postista. Nyyyyyh!!! Olen odottanut pakettia kuin kuuta nousevaa, ja nyt en ole edes kotona, jotta voisin marssia postiin. TÄMÄ EI VOI OLLA TOTTA! Toissa päivänä sain sähköpostia Jenkeistä. Olisin saanut pinon postikortteja, mutta paketti palautettiin takaisin Jenkkeihin. Miksi, Miksi, Suomen Posti piti muuttua P**** ITELLAKSI!!!??? Itella on,... argh! Tämä ei ole eka kerta. Ja nyt olen kaukana kotoa, enkä voi mennä sanomaa suoraa sanaa! Kuka vie minun postini??? Palautuuko pakettini lähettäjälle??? Pakko soittaa tänään postiin ja IHMETELLÄ.

Suomen POSTI toimi, mutta ITELLA toimii huonosti. Edellisessä asunnossa postia jakoivat miten sattuivat! Meille tuli monta kertaa jonkun naapurin postia. NYYYYYH!!!!!!!!!!:-(((

Olen maksanut Itellalle rahaa, että vuoden lähettävät postini uuteen osoitteeseen. Ja missä tulos?

TOIVON kun olen kotona ensi sunnuntaina, että siellä on pakettikortti odottamassa. Tuliko pakettikortti maanantaina, jolloin en ollut kotona???

Minä päivänä minun salainen kirppisystävä on lähettänyt minulle paketin? Jos vasta torstaina, voipi olla, että pakettikortti on tullut maanantaina, jolloin en ole ollut paikalla. Pingviinit eivät osaa katsoa, onko minulle tullut korttia, ja eivät kyllä osaa puhelintakaa käyttää ja ilmoittaa minulle.

-------------
Itella pahoitteli tapahtunutta, varsinkin tuon Jenkkilään palautetun postin kohdalla.
Voiko salainen kirjeystävä laittaa minulle sen pitkän numerorimpsun pakettikortista, jotta voin Itellan sivuilta seurata paketin kulkua. Taikka voisiko lähettäjä laittaa Itellan sivuille "Seuraa lähetystä" sen koodin, jotta näkee, missä paketti menee. Eli osoitteeseen www.itella.fi

3 kommenttia:

saher kirjoitti...

Voi kettu! Kyllä tympäsee tämä itella ja olen minä vihainen itsellenikin, kun en löydä sitä pakettikorttia, jotta saisin sen koodin! Haeskelen kuitenkin edelleen sitä. Itellasta sanoivat, että joskus paketti voi jäädä pyörimään terminaaliin. Ajattelin "paljastaa" itseni, jotta voisimme kommentoida, tuleeko lähettämäni paketti perille. Laitoin sen muuten postiin 15.9, eli silloin on lähtenyt eteenpäin!!!Laitoin sen sinun uuteen osoitteeseesi. viestin kautta saat s-postini osoitteen, joten laita meiliä mites käy.

koivunlehti kirjoitti...

Ikävää :(
Minullakin on huonoja kokemuksia jälkeen lähettämisestä. Osa postista tulee perässä, mutta osa ei :( Näin kävi tosin jo Posti-aikoina.

Possumamma kirjoitti...

Toivottavasti se paketti nyt löytyisi! Just tämmöisten takia pitääkin AINA pitää sitä pakettikorttia tallessa, kunnes on 100% varma siitä, että paketti on mennyt perille vastaanottajalleen.