torstai 26. huhtikuuta 2012

Kohta onpi vappu

Postikortteja lajittelin yhden pari pahvilaatikollista. Laittelen taas jossain vaiheessa korttirinkiläisille postia, kunhan ehdin. Toivottavasti kuoret lähtevät viimeistään kesällä. Postikortit ostin Savonlinnasta eräältä kirppikseltä könttisummalla. Paljon meni askarteluun, paperinkeräykseen, tytöille (saan rauhassa plärätä omia, kun tytöillä on omat kortit). Nyt on jobi tehty, hetki siinä meni, kun kortteja voi sortata vain pätkittäin.
Näin kauheat laatikot niitä kortteja oli.

Tytöt voivat hyvin. Tänään kävimme jo perhekahvilassa leikkimässä. Pidin varmaan puolen vuoden tauon, kun en jaksanut talvella lähteä. Se pukeminen, se pukeminen... Nyt olen ryhdistäytynyt ja käynyt tässä kuussa jo kolmasti siellä muita mammoja tapaamassa. 
Tytöt eivät vielä puhu, mutta kovasti tulee juttua. Välillä toivon, että osaisivat puhua. Ei aina tarvitsisi arpoa, mitä ne tahtoo. Helinäkin joskus tuskastuu/turhautuu, kun äiti ei ymmärrä!

Tytöt tuijottavat...

Pilttipurkkien kansia olen päällystänyt virkkaamalla. On jo noin 30 kantta valmiina. Ehkäpä kohta voin virkata kannet yhteen matoksi.

Tässä eräänä päivänä virkkuuopettajani aloitti alkeista. Käski virkata ympyrän... Muutaman kerroksen jälkeen alkoi tympimään ja annoin koukun viedä. Istuvaa jänistä yritin, mutta siitä tuli sitten loikkaava jänis! En ole koskaan pitänyt käsitöistä. Koulussa virkkuu- yms. käsityöt olivat ihan p**seestä ja epäonnistuneita. Nyt olen päässyt virkkaamisen makuun. Ja sitä kun voi tehdä vaikka autossa. Yhdellä Hesa-matkalla virkkasin yhdin korkin kokonaan.

Olen pitänyt itseäni kiireisenä laulattamalla huutonjettiä, mm. vauvalelut lähtevät kohta maailmalle yhtenä könttinä. Tulevana sunnuntaina on kaupunkimme m-o-n-i-k-k-o-p-e-r-h-e-i-d-e-n järjestämä kirppis, jonne olen ottanut pöytävarauksia vastaan. Menin yhdistyksen hallitukseen jäseneksi, koska muuten olisi näivettynyt jäsenten puutteesta. Lähes koko hallitus vaihtui.

Tässä laittelin kuvia tammikuun erääseen postaukseen. Klikkaa tästä, jos haluat palata hiukan menneeseen.

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

On sulla ollut pläräämistä tuossa tuollaisessa määrässä kortteja. Onnittelut hallituspaikasta.