sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kirppis järjestetty, halli vuokrattu...

Tässä tulee nyt pläjäys kaikenlaista, mitä on viime aikoina tehty:

Ensinnäkin pidimme m-o-n-i-k-k-o-y-h-d-i-s-t-y-k-s-e-n järjestämän kirppiksen eräällä koululla. Minä hallituksen jäsenenä otin vastaan pöytävarauksia, osallistuin pöytien paikoilleen laittoon, rahastukseen ja lopulta siivoamiseen. Tämä on joka keväinen tapahtuma täällä, syksyisin kirppis on naapurikaupungissa.
Itse etsiskelin tytöille mm. sadevaatteita. Löysin tietty muutakin, kuten eurolla nukenkärryt!


Pihapiiriimme kuuluu isohko halli, joka on ollut tyhjillään. Nyt sitten saimme siitä puolet vuokrattua, vihdoinkin! Juu, moottoripyöriä, naapureiden ihastus :-D


Ja eräs nurkka on eräälle pojalle, joka käy rummuttelemassa pari tuntia kerran viikossa. Eikö ollakin ihania naapureiden mielestä?


Vappu meni näissä merkeissä. Kävimme torilta hakemassa ilmapallot ja ostamassa terassille orvokkeja. Ilma ei ollut kovin lämmin, vaan aika tuulinen.


Paikallinen Prisma avautui uusin neliöin juhlallisesti, sieltä sai kakun lisäksi ilmapalloja. Tänä keväänä tytöt ymmärtävät jo ilmapallojen päälle.


Ja istuimme terassillamme erään saunaillan jälkeen pimeydessä. Vain punainen Iittalan kivituikku valaisi (sekä se typerä katuvalo!). Juomina oli glögiä, syömisenä suklaata. Oli kylmä...

Tänään pesin ikkunat, putsasin viisi tuolia, jotka ostin ystävälle kympillä, kaivoin ylös kaksi ruusua kompostiin laitettavaksi... Ehkä lähden kohta käymään lenkillä ja sitten saunaan. Katsoo nyt.

Ei kommentteja: