tiistai 17. toukokuuta 2011

Melua, melua...

Välillä on tällaista, että toinen meuhkaa, toinen on tyyni. Tässä Elli ihmettelee Helinän meuhkaamista. :D Ja on pääsiäinen, on niin keltaista, niin keltaista.

Olen tänään tavannut kaksospojat, jotka ovat syntyneet samana päivänä kuin nämä meidän tytöt. Sattumaa tosiaan. He syntyivät täällä paikallisessa sairaalassa (vain pari viikkoa etuajassa), meidän tytöt taasen Naistenklinikalla. Kävin avoimessa kahvilassa tänään, paikalla oli vauvoja varmaankin parikymmentä! Oli vilinää ja vilskettä.
Hyvä verrata meidän tyttöjä viiden kuukauden ikäisiin lapsiin, ovat niin saman oloisia. Sitten on hyvä nähdä, mitä vauvat osaa 7-kuukauden ikäisinä, eli mitä meillä on odotettavissa parin kuukauden päästä, ehkä. Kuukauden päästä ehkä istutaan syöttötuolissa. Katsotaan.

Minä jatkan yhä voikukkien kanssa taistelua. Tänään kaivoin kolme ämpärillistä mokomia kiusankappaleita ylös ja heitin kuoppaan. Kohta saan känsän käteeni mokomasta kaivamisesta. Apuva! Miten päästä eroon voikukista? Vai alanko viljelemään naapureiden kiusaksi voikukkaa?

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Aikaisemmin yritin jättää kommenttia, mutta bloggerissa oli jotain häikkää :)

Ala viljelemään voikukkaa, taitaa pääsatä helpoiten ;D