keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Löytyi piuha

(Äkkiä uusi teksti, nimittäin tässä blogissa oli 666 kirjoitusta. Nyt tulee 667. kirjoitus)
....................

Helinä löysi piuhan...

Mikäs tämä on?
Jospa minä vetäisisin siitä...
Sen sai suuhun. Mihinkäs muuhun?

Olimme eilen Hämylinnassa. Tällä kertaa ei tarvinnut katsoa, kuinka mummelit lentävät portaita pitkin :D
Portaissa lentänyt mummi voi suht. hyvin. Siitäkin huolimatta, että käsi on vieläkin kipsissä, se on väärin korjattu! Kah, taitaa lääkärit käyttää eläkeläisiä koekaniineina, mitä turhaa niitä ortopedeille laittaa ja yhteiskunnan varoja tuhlata. Mummeli on tehnyt valituksen asiasta. Hänen piti saada kipsi pois jo aikoja sitten, mutta kun ei ole parantunut... ruuvit kadonneet tms. Kipsi poistuu parin viikon päästä, ja jos hän pärjää sillä, niin uutta leikkausta ei tule. Mutta jos ei pärjää, niin tällä kertaa ortopedian, toisen lääkärin toimesta asia hoidetaan.

Kun ihminen on eläkkeellä, hän on rasite yhteiskunnalle. Tällaisen käsityksen saa nyky-yhteiskunnasta.

No, asiasta kolmanteen.
Kiertelimme kahdet kirpputorit, ja jotain pientä tarttui mukaan, mm. lapsille satukirjoja: Richard Scarryä tietysti. Olen aika hyvin löytänyt RS:ä toreilta, mutta enpä ole niitä viitsinyt tänne kuvata.

Volkkarikello olisi ollut, sellainen isohko, n. 20 senttiä pitkä ja vain 6 euroa, mutta enpä jaksanut sitä ostaa itselleni. Taidan olla sairas?! Ei vaan vähän olen alkanut katsomaan, mihin rahansa laittaa. Kirpputoreilla kiertely on hupia. Näkee, mitä kaikkea ihmiset ovat omistaneet. Vaatteita on kyllä hirveästi myynnissä, mutta en jaksa niitä plärätä. En edes lastenvaatteita tällä kertaa.

........
Nyt aamiaiselle koko poppoo ja sitten jumppaan tyttöjen kanssa.

----------------

Edit 31.5.
Kirpputorit, joissa kävimme, oli Hämeenlinnan suurkirpputori ja Kirppis Kantolan Kammarissa Vanajantiellä. Muuten, Lumilinna-kirppis on muuttanut nimensä "Kirpputori Unelmaksi".

1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Missä kaikilla kirppareilla siellä käyt? Kantolan suurkirppiksellä, Hermansilla?
Jonnekin on avattu ihan lastenvaatteitakin myyvä :) Lumilinna.