sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Aurinkoa ja hellettä

Olen huhkinut pihalla nyt aivan tarpeeksi: repinyt rikkaruohoja kukkapenkeistä, katetta laittanut kukkapenkeille. Sitä katetta tuli seitsemän kuutiota pihalle, josta neljä kuutiota meni kahteen muuhun osoitteeseen, kolme jäi minun käytettäväksi. Jos nyt loppuisi, tai edes vähenisi rikkaruohojen repiminen. Minulla olisi muutakin tekemistä (kuten postikorttien plärääminen :)

Torstaina olisi tarkoitus mennä myymään lasten pieneksi käyneitä vaatteita. Yritän samalla myydä yhden avaamattoman äitiyspakkauksen. Jos olisin ollut viisas, olisin sittenkin ottanut kaikki tai osan äitiyspakkauksista rahana. Sillä rahalla olisi saanut monta vaippaa! Mutta kun kaikkea ei voi etukäteen tietää.

Lapset kasvavat niin kauheaa vauhtia. Ei ne ehdi edes kaikkia vaatteita kokeilemaan, mitä heillä on. Onneksi kasvu (kai) hidastuu, jotta jotkut vaatteet edes kuluisivat.

Kävimme tänään pihatöiden jälkeen urheilemassa: Sq pyörällä, minä rullaluistimilla. Kävimme jäätelöllä naapuripitäjässä, kilometrejä mittariin tuli 20. Nyt oli toinen kerta, kun kävin rullaluistelemassa tänä kesänä. Jalat huusivat hoosiannaa kotia päästyämme. Taitaa jalan lesti olla liian kapea luistimissa.

Lupailivat lisää hellettä, ja minähän niin rakastan hellettä! Voih! Hiki tulee jo valmiiksi. Sellainen +25 olisi sopiva, ei mitään 30:a!


Oletteko kuulleet lihapiirakasta, joka sisältää pantin?

Ei kommentteja: