sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Lisää löytöjä

Tässä lisää löytöjä viime kesäiseltä ulkomaanreissulta:
Jäi näiden tilastointi tänne blogiin kesken, kun tuli nuo lapsukaiset maailmaan. Nyt voin bloggailla yöllä, kun valvoa pitää (en saa unta).

Ruotsissa eräällä kirpputorilla tuotiin hyllyyn oheiset legopakkaukset. Ensin en jaksanut niistä kiinnostua, mutta sitten kun katsoin hintaa, otin ne oitis kainaloon. On tytöille sitten legoja. Suurin laatikko maksoi 3 euroa, muut 2 euroa/paketti. Sulo-vilén iski... Suomessa näiden hinnat kirppiksillä on aivan hirveän korkeat!

Jälleen ruotsalaiselta kirppikseltä ankkamatot. Bülle-ankka tuli isolta rajamarketista Saksan puolelta ennen kuin siirryimme Tanskaan.

Schleuchtin smurffeja appiukon kokoelmiin. Hän sai nämä joululahjaksi.

Pelikortit Puolasta, boordi ruotsalaiselta kirppikseltä.

Lomonosovin pingviini ja pöllöt ruotsalaiselta kirppikseltä.

Saksassa kävimme Autostadtissa. Saksan suurin ja vanhin autotehdas, jossa tehdään volkkareita!!! Tosin ei kuplia. Vietimme siellä kokonaisen päivän autoja ihaillen. Sq tietää, että minä pidän kuplista, joten hän vei minut sinne. Minä en tiennyt, mitä siellä tehdään, joten tyhmänä kysyin infonaiselta, mitä siellä on, mitä siellä voi nähdä. Sitten tuli pitkä sepustus auf Deutsch, mitä kaikkea siellä nyt onkaan. Onnistuin lukiosaksallani sitten kysyä, onko siellä joku, joka osaa englantia (jotta Sq:kin saa jotain irti vierailusta). Btw, oli saksanopinnoista paljon hyötyä reissulla! Auttoi monessa tilanteessa, varsinkin itäpuolella, jossa nukuimme yöt satunnaisissa yksityiskodeissa. Oheiset kuplat sieltä, paitsi tuo isoin on Puolasta.

Tiput ovat Kööpenhaminan "eurokaupasta", pannu ruotsalaiselta kirppikseltä.

Nämä muutaman sentin korkuiset pingviinit ovat myös tanskalaiselta "eurokaupasta". Kööpenhaminassa kävimme muutamilla kirpputoreilla, mutta en ostanut mitään, kun emme jaksaneet nostaa kruunuja seinästä. Olishan niillä toreilla ollut vaikka mitä kivaa...

Harmitti, kun Saksassa en päässyt kirppiksille, kun niitä oli vain viikonloppuisin. Sit siellä, missä olimme viikonloppuna, ei ollut juuri sinä viikonloppuna kirppistä. No, sitten ensikerralla, kun menemme tyttöjen kanssa Saksaan.

1 kommentti:

Virvatuli kirjoitti...

Oi millaisia aarteita! Kirppisshoppailussa löytämisen ilo on suurta, varsinkin kun halvalla saa jotain ihanaista niinkuin nuo.