lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulupäivä kiireinen...

Se on joulupäivä jo! Eilinen meni hujauksessa. Tein yhden paketin joulutorttuja, paketoin viimeiset lahjat, kävimme ulkona vaunujen kanssa, eli tytöt ensimmäistä kertaa vaunuissa. Kävelimme viiden minuutin matkan srk:n jouluruoalle (ihan kuin kotona ei ruokaa olisi!). Tytöt saivat paljon ystäviä.
Kotona kävimme saunassa, söimme ja avasimme lahjat, tosin aika myöhään. Minä en nyt saanut eniten lahjoja, vaan tytöt! Vaatteita, vaatteita... Ja vaunuihin pingviini-mikä-se-on, se vaunulelu...





Sq sai Don Rosan nimmarilla varustetun Aku-kirjan, kun jäi sitä paitsi... Minä halusin viime syksynä vielä käydä K-raudassa ennen kuin mennään jonottamaan Rosan nimmareita, niin jäi se nimmari sitten saamatta. Sain kuulla napinaa jälkeen päin. Onneksi tytöt tilasivat Positiivarilta sen kirjan isälleen joululahjaksi :) ja vielä nimmarin kera.








Appi sai Ressu-sälää. Minä sain sukat, pingviinikuusenkoristeen ja nannaa, jonka jo jaoin pois.



Tänään herätys oli klo 5. Syötin tytöt, klo 6 takaisin nukkumaan, klo 9 ylös, tyttöjen syöttö, uunipuuron valmistus, keittiölattian pesu (Sq:lta oli mennyt äidinmaidot pitkin lattioita yöllä), apen ja Sq:n potkiminen ylös, aamiainen, joulupipareitten valmistus... loppupäivänä ei sitten tapahtunut mitään. Isäni ja veljeni kävivät katsomassa tyttöjä ja toivat joululahjat heille.
Että sellainen joulupäivä.

Ei kommentteja: