torstai 8. heinäkuuta 2010

Kirpputorilla myymässä

Olin viime sunnuntaina ystävän kanssa Espoon Vermon parkkipaikalla myymässä. Hellettä piisasi, ja myyjiä. Ostajia oli sitten vähän vähemmän. Ei ollut niin hyvä myyntipäivä kuin yleensä, mutta ei se haittaa. Pääasia, että oli hauskaa.

Yleiskuva kirpputorilta

Tässä on ystäväni ja meidän myyntipaikka. Kamalati oli tavaraa, ja kyllä sitä tavaraa lähti kotiakin päin. Kaikki vaatteet laitoin UFF:n laatikkoon. Niitä en jaksa enää katsella. Loput tavarat käytän vielä kerran naapurikaupungin torikirppiksellä ensi kuussa. Sitten lahjoitan Katulähetykselle loput.

Ystävällä oli muutama Aku Ankka ja muita lehtiä. Ne eivät oikein myyneet, vaikka olivat edullisia. Kaikilla ihmisillä taitaa olla Akuja ullakoillaan. Joku trokari osti jotain erikoisnumeroa viisi kappaletta, ja laittaa ne tod.näk. Huuto.nettiin myyntiin. Siinä meni eurolla.
Kehoitin lahjoittamaan lehdet hyväntekeväisyyteen.

Huvitti, kun eräs kotikaupunkini antiikkiliikkeen omistaja tuli ja kyseli Aku Ankan taskukirjoja, kuten viimeksi talvella Valtterissa. Silloin myimme kaikki taskukirjat hänelle. Hän vei ne liikkeeseensä ja pyytää suurempaa hintaa. Hänen antiikkiliikkeessä on KALLISTA! Käyn siellä aina silloin tällöin katselemassa hintoja ja "pyörtymässä".

1 kommentti:

koivunlehti kirjoitti...

Oh, näyttää mahtavalta.
Stanssatut kuvat eivät olleet Sinellissä tarjouksessa, vain leikattavat.