maanantai 26. huhtikuuta 2010

Uusia kortteja kokoelmiin

Uusia kortteja kokoelmiini. Yllä muutama karviskortti.

Ja tässä oudonmuotoisia sekä karttakortti.

--------------------------------------------------

Olin perjantai-iltana askartelutätinä. Minä enimmäkseen leikkelin kuvioita vanhoista postikorteista askartelija-aluille, ja katselin lasten innostusta. Esitinkin vienon toiveen eräälle ystävälle, että jos saisin joululahjaksi liimapuikkoja ja paljon. Nuo alle kouluikäiset käyttävät liimaa aivan tolkuttomasti, ja kun siinä hötäkässä ei ehdi kaikkia neuvomaan.

Melua ja melskettä siellä kerhossa on, kun osa pojista on niin villejä, niin villejä. Ystävä joutui pari poikaa heittämään pihalle näiden kielenkäytön ja käytöksen takia (yläasteikäisiä).

En kyllä mielellään mene tuonne kerholle usein sen melun ja levottomuuden takia. Minusta ei voisi tulla peruskouluopettajaa, se on varma se.
-------------------------

Olin lauantaina Sinellissä kuusi tuntia kestävällä tekstauskurssilla, jossa opetettiin kalligrafiaa. Minäkin innostuin siitä hiukan. Kyllä käsi oli väsynyt, kun tunteja oli piirrelty erilaisia kirjaimia. Lopussa ohjaaja näytti, miten kalligrafia-kynillä voi tehdä kukkasia, mm. orvokkeja. Täytyy ryhtyä harjoittelemaan, kun niitä kyniäkin tuli osteltua.

Ei kommentteja: