torstai 22. lokakuuta 2009

Uusi kirppis aukesi paikkakunnalla



Aukesi uusi kirpputori kotikaupungissa, mikä piti testata. Oli, kuule, iso hulabaloo. Yhden miehen bändi soitti sähköpianoa kuin Clayderman (eli tosi hyvin). Sitten hän otti syliinsä harmonikan ja veteli säkkijärvenpolkkaa. Mun oli pakko mennä katsomaan, oliko piano- vaiko näppäinharmonikka. Siis näppäinharmonikkaa veteli tosi hyvin. Ja sitten hän alkoi laulamaan... Tosi monitoimiesiintyjä.
Itse myin näppäinharmonikan aikoinaan pois, kun alkoi häiritsemään pianonsoittoa, joten on kyllä taito hyppysissä, jos pystyy soittamaan näppäinharmonikkaa ja pianoa. On ne kuitenkin niin erilaiset soittimet.

Pihalla myytiin makkaraa, lakua, ilmapalloja... Oli kyllä ISO tapahtuma, kun kirpputori aukeaa.

Kirpputorilta emme ostaneet mitään. Jono oli ainakin sen 60 metriä pitkä.

Huomaa, että on lama. Paikkakunnalle aukesi keskelle ydinkeskustaa kirpputori. Noita toreja on nyt jo viisi kaupungissa, ja hyllyt pursuaa tavaraa. Muistatteko aikoja, kun kesäisin kirpputorit olivat ihan kuoleita?


Nämä ostokset tein toiselta kirpputorilta. Huopasydämiä tulevia askarteluja varten, kunhan kerkeän sinne asti, joskus... sitten joskus...

1 kommentti:

koivunlehti kirjoitti...

Iso paikka!
Muistan hyvin, miten vielä 10-15 vuotta sitten ei ollut mitään mahdollisuutta löytää esim. kenkiä kirpputorilta. Nyt löytyy. Ei tainnut silloin olla tarjolla mitään askarteluun sopivaakaan.