keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Kiirettä pukkaa!

Asuntomme saimme nyt myytyä (ne, jotka eivät ole lukeneet minun toista blogia, heille tiedoksi: SQ palasi takaisin luokseni), ja nyt on kauhea kiire! Olimme lomailemassa mökillä, ja kiinteistövälittäjä soitti sinne ja sanoi, että asunto on myyty. Olimme sanoneet summan, jonka alle emme mene, joten saimme sen mitä halusimmekin. Asunto oli vain 6 viikkoa tyhjänä asujista.

Mutta mutta, olen luvannut paketin kilpailun voittajalle. Valitettavasti nyt on niin kiirus, että en ehdi muuta kuin huokaisemaan, kun menen harrastuksieni ohitse. Vanha asunto täytyy tyhjentää lopuista huonekaluista yms. ja sen jälkeen täytyy tehdä koneella töitä kotona yksi viikko. Ja samalla pitää uusi koti saada asuttavaan kuntoon. Nyt se on muuttunut varastoksi: 2 telkkua, 2 tv-tasoa, sitä sun tätä. ONNEKSI SQ etsii varastoa jostain, koska mää en ala, jos asunto näyttää vielä joulunakin varastolta.

Työpöydät odottavat reunahiontaa, suihkuhuone suihkuverhotankoa, parveke lämppäriä, makuuhuone kaapin purkausta ja uutta tilalle, SQ:lle sängyn ostoa...

Ei kommentteja: