sunnuntai 23. elokuuta 2009

Kirppislöydöksiä

Tässä esittelen nyt koko elokuun kirppisostokseni. Tämän postauksen jälkeen tulee ainakin kuvatauko, kun ensi perjantaina joudun pakkaamaan tietokoneeni laatikkoon muuton takia.

Kun olin ystävieni kanssa myymässä kirppiksellä, niin nämä ostin minun ystävältä. Mahtuvat sopivasti seinälokerikkoihini.

Japaninkielinen lastenkirja. Nyt kohta puoliin alkaa taas japanintunnit, ja pitäisi kerrata hiragana- ja katakana-merkit, mutta koko kesä meni "laiskotellessa".
Boordikirjoja, jossa sabluunoita. Katsotaan, mitä mä siitä keksin. Sitten paperikirja ja "Sanoja oppaaksi kun stressi yllättää" -kirja, täynnä pingviinejä. Ja juuh, tiedän stressin.

Kirppiksellä eräs Intiaan hurahtanut myi bindejä, niitä "kastimerkkejä". Hiffasin, että niitähän voi käyttää askarteluun. Olikohan 20 senttiä/paketti. Myös pingviinipinssi (vai mikä toi nyt onkaan) löytyi.

Lintuaiheinen ja vahvatekoinen kassi, kuusi Iittalan lasia tosi halvalla, Happy Feet -myssy 50 sentillä, palapeli pimeiden iltojen ratoksi ja ja... Niin, tuo yksi ei ole kirppisostos vaan muistaakseni nykytaiteen museosta ostettu jääkaappimagneetti. Pingviinihän se on...

Brion pingviinilelu löytyi kirppikseltä myös.

1 kommentti:

Possumamma kirjoitti...

HEIPPATI!

Laitan nyt kaikille Salaiseen Kirppisystävä 2:een osallistuneille viestiä:)

Elikkäpäs, käyhän lukaisemassa tämä aiheeseen liittyvä postaus:

http://siipiensuojassa.blogspot.com/2009/08/salaisten-kirppisystavien.html

Kirppisterkuin

Possumamma